Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скорошен кошмар на Григор Димитров ще опита да изхвърли Надал от Уимбълдън

04 юли 2022, 07:00 часа • 4310 прочитания

Четвъртата ракета на света Рафаел Надал излиза днес за своя мач от 1/8-финалите на турнира от Големия шлем Уимбълдън. Бившият световен номер 1 преследва 23-а титла от Големия шлем, но на Уимбълдън испанецът няма трофей от 2010 година насам.

Подчинил Григор Димитров на пътя на Надал на Уимбълдън

Следващият съперник на Надал е 25-ият в света нидерландец Ботик ван де Зандсхулп. Нидерландският тенисист съвсем наскоро подчини Григор Димитров, а след това стигна и до полуфиналите на турнира в Куинс, където отстъпи на специалиста на тревната настилка Матео Беретини.

И Надал, и Ван де Зансхулп загубиха по два сета в първите си три мача

Ван де Зандсхулп победи на старта на Уимбълдън Фелисиано Лопес, Емил Руусувуори и Ришар Гаске, като загуби по един сет в последните два мача. Надал пък победи Хуан Мануел Серундоло, Ричардас Беранкис и Лоренцо Сонего, като в първите си два мача загуби по един сет.

За днешния мач efbet предлага 1.16 коефициент за победа на Надал и 6.20 коефициент за победа на Ван де Зансхулп. efbet предлага и пазари за точен резултат, като за чиста победа на Рафа с 0:3 сета ставката е 1.93, а за победа с 1:3 сета коефициентът е 3.70. Останалите предложения може да видите на сайта на букмейкъра.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес