Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Евертън ще опита да погребе мечтите на Ливърпул за триумф във Висшата лига

24 април 2024, 07:00 часа • 1741 прочитания

Английският гранд Ливърпул гостува тази вечер на градския си съперник Евертън в дербито на Мърсисайд от 29-ия кръг на Висшата лига. "Карамелите" ще опитат да погребат мечтите на "червените" за титла в последния сезон на Юрген Клоп, а срещата е едно от основните събития за спортни залози в сряда.

Ливърпул гостува на Евертън

Ливърпул понастоящем заема втора позиция в класирането със 74 точки - с равен актив с лидера Арсенал. Трети обаче е шампионът Манчестър Сити със 73 точки, който е и с мач по-малко. "Гражданите" са фаворити за спечелването на титлата, а нито Ливърпул, нито Арсенал имат право на грешки до края на сезона, ако искат да спорят за първото място.

Ливърпул - Евертън

"Червените" гонят дубъл за сезона в дербито на Мърсисайд

Ливърпул победи Евертън с 2:0 на "Анфийлд" през есента и сега ще се надява на нова победа, но този път на "Гудисън Парк". "Червените" имат четири победи и едно равенство в последните си пет мача срещу Евертън. Букмейкърът efbet дава 1.45 коефициент за победа на Ливърпул, 4.80 за равенство и 6.50 за победа на Евертън.

Последните четири мача между Ливърпул и Евертън неизменно завършват под 2,5 гола, като в три от тях "червените" печелят с резултат 2:0 (в четвъртата среща резултатът е 0:0). За под 2,5 гола и в днешното мърсисайдско дерби efbet предлага 2.55 коефициент. За над 2,5 гола пък ставката на букмейкъра е 1.53.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес