Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дербито на Мърсисайд: Ливърпул посреща Евертън в преследване на върха

21 октомври 2023, 07:00 часа • 4501 прочитания

Тази събота отборите на Ливърпул и Евертън се изправят един срещу друг на "Анфийлд" в голямото дерби на Мърсисайд от 9-ия кръг на Висшата лига. Мърсисайдци са устремени да гонят първото място, но за целта трябва да вземат три точки срещу градския си съперник.

Ливърпул посреща Евертън на "Анфийлд"

Ливърпул стартира положително новия сезон, но в последните си два мача изгуби ценни точки - първо в скандалния от съдийска гледна точка мач срещу Тотнъм, а след това и срещу Брайтън. Евертън пък започна много лошо новия сезон, но спечели два от последните си три мача.

Ливърпул - Евертън

За предстоящото дерби букмейкърът efbet предлага 1.41 коефициент за победа на Ливърпул, 5.60 коефициент за равенство и 7.20 коефициент за победа на Евертън. Атаката на "червените" е в добра форма и е способна да се развихри, а ставката за над 2,5 гола в мача е 1.44.

Манчестър Сити домакинства на Брайтън

Малко по-късно пък играе шампионът Манчестър Сити, който се изправя срещу последния съперник на Ливърпул - Брайтън. "Чайките" ще искат да объркат сметките на още един гранд, като ставката за тяхна победа е 7.00. Равенството се котира на 5.70, а за победа на Сити efbet дава 1.42 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес