Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борбата за Скудетото продължава: Милан и Интер с нови важни битки

30 август 2022, 07:15 часа • 1246 прочитания

Италианските грандове Милан и Интер продължават битката в Скудетото, която за пореден сезон се очертава да бъде изключително интересна. Двата гранда от Милано излизат днес за важни битки от междинния четвърти кръг в италианската Серия А.

Милан загуби два от последните си три мача срещу Сасуоло

Действащият шампион Милан гостува на Сасуоло - отбор, който победи "росонерите" в две от последните им три срещи. За днешния мач efbet предлага 1.60 коефициент за победа на Милан, 4.50 за равен и 5.80 за победа на Сасуоло.

МИЛАН СЕ ПРЕПЪНА СРЕЩУ САСУОЛО - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

Интер срещу тим в трагична форма

Интер, който спечели Скудетото преди два сезона, иска да се върне на трона, а за целта трябва да трупа победи. "Нерадзурите" приемат у дома стартиралия кошмарно Кремонезе (три загуби в първите три мача). efbet дава 1.15 коефициент за победа на Интер.

И Милан, и Интер стартираха солидно в атака, но и също така допускат голове. След три мача "росонерите" са вкарали седем гола и са допуснали три, а "нерадзурите" са вкарали шест и са инкасирали четири. За над 2,5 гола в мача на Милан efbet дава 1.56 коефициент, а за над 2,5 в двубоя на Милан ставката е 1.40.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ИНТЕР НАДСКОЧИ КРЕМОНЕЗЕ И БЪРЗО НАКАЗА ГРЕШКА НА МИЛАН

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес