Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

NEXT BASKET: Започнете онлайн бизнес безпроблемно и бързо

09 юни 2023, 18:30 часа • 812 прочитания

Иновативният стартъп предлага 360-градусова платформа за е-търговия, която позволява развиването на бизнес без служители

Иновационната платформа за онлайн търговия, NEXT BASKET, започва дейност с насоченост към два типа бизнеси, които искат да се впуснат в света на е-търговията. На първо място, NEXT BASKET цели компании с установени физически търговски точки или производствени съоръжения, които се стремят да разширят бизнеса си онлайн. Втората категория включва тепърва стартиращите предприемачи, които създават своите бизнеси изцяло в интернет пространството.

NEXT BASKET предоставя гъвкави решения за обслужване и на двете групи. За установените търговци, платформата улеснява свързването между онлайн и физическия им магазин, докато новите онлайн предприятия се насърчават и насочват през важните начални етапи, като създаване на фирма, разработка на лого и бранд, и създаване на стратегии за дигитален маркетинг и продажби.

Партньорите на NEXT BASKET имат възможността да изберат между два подхода за управление на своя онлайн магазин. Първо, те могат да поемат пълен контрол върху своя онлайн магазин. Второ, те могат да се възползват от професионалната експертиза на екипа на NEXT BASKET, като делегират цялото си дигитално и търговско развитие.

Без значение от избора на подход, NEXT BASKET гарантира плавен и ефикасен старт в електронната търговия. Платформата е идеална както за утвърдени марки, така и за стартиращи предприятия с ограничени ресурси.

От идея до готов онлайн магазин за 72 часа

С NEXT BASKET, започването на онлайн магазин е станало изключително лесно и бързо, благодарение на авангардните софтуерни инструменти и предварително оформени дизайн теми. В рамките на само 72 часа, предприемачите могат да имат функциониращ онлайн магазин, като от тях се изисква единствено да имат подготвени каталог с продуктови снимки и описания, както и необходимата правна документация. Ако компанията няма тези ресурси, NEXT BASKET предлага обширен набор от услуги – над 125, както платени, така и безплатни, за да подпомогне в процеса на дигитализация.

Партньорите на NEXT BASKET също имат достъп до персонален асистент, който да им помага по отношение на организационните, техническите и стратегическите аспекти на онлайн магазина. За да бъде подходът цялостен, NEXT BASKET също предоставя професионални консултации от експерти по теми като продуктова стратегия, ценообразуване, счетоводство, позициониране на пазара и бранд разработка. Това гарантира, че клиентите не само получават технологични решения, но и знанието как да ги използват за максимизиране на приходите си.

Пакет от 125 услуги за интелигентен бизнес растеж

Уникалната екосистема на NEXT BASKET се отличава на пазара с комбинацията от функционален онлайн магазин, интегрирана ERP система, складов софтуер и комплекс от услуги за подпомагане на онлайн бизнеса. Тази съвкупност оформя концепцията за "бизнес без служители", където предприемачите могат динамично да определят своите нужди и да имат персонализиран екип, който да отговори на тях.

Платформата предлага широка гама от над 125 платени и безплатни услуги, като създава интегрирано решение за електронна търговия:

●      Маркетинг и реклама в социалните мрежи

●      Професионална SEO оптимизация

●      Фото заснемане и описание на продукти

●      Създаване и поддръжка на бизнес блог

●      Правни и счетоводни услуги

●      Дизайнерски услуги

●      Програмиране на допълнителни функционалности и др.

С NEXT BASKET, бизнесът може да процъфтява без ограничения, без да зависи от голям персонал, огромни инвестиции или специфични технически умения. Онлайн продажбите могат да бъдат прости и ефективни, когато се разполага с платформа, която събира всички необходими компоненти на едно място.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес