Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

NEXT BASKET стартира с усъвършенствани функционалности за е-магазини

18 септември 2023, 07:28 часа • 2081 прочитания

Официално представяме най-иновативното решение в света на електронната търговия в България и на международно ниво.

NEXT BASKET стартира работа с Партньори, като вече всеки предприемач може да се възползва от възможностите, предоставени от софтуерното решение за онлайн търговия.

Платформата предлага 14-дневен тестов период преди първото плащане, 4 безплатни месеца при сключване на годишен договор и гарантира изработката на онлайн магазин само за 72 работни часа. Ако клиентът не е удовлетворен от предоставените услуги, може да се възползва от гаранцията за връщане на парите.

Какво означава това за цифровите предприемачи и какво ново предлага първата работеща версия на NEXT BASKET?

Скорост, сигурност и нови технологии

Платформата се отличава с модерни софтуерни решения, които автоматизират и ускоряват всеки процес, от миграцията и настройката на магазина до неговата оптимизация за бързина, ефективност и увеличение на продажбите.

Партньорите на NEXT BASKET използват услуга за бърза и безплатна миграция към Платформата без загуба на данни и без компромиси с вида на продуктовия каталог.

След миграцията, Партньорите получават безплатен хостинг и сървърно пространство, с автоматично увеличаване и намаляване на сървърите в зависимост от трафика. Преведено на бизнес език, това означава, че вашият онлайн магазин няма да спре по време на пикови периоди, като например по време на Черен петък.

Както всяка услуга на базата на софтуер като услуга (SaaS), NEXT BASKET предоставя предварително изготвени дизайнерски теми, за да насърчи бързото стартиране на електронния ви магазин. Дизайнерите на Платформата обаче могат да персонализират темите или да създадат съвсем нови, за да предоставят на всеки онлайн бизнес уникален визуален стил, отговарящ на индивидуалните му нужди.

В момента се разработва мобилно приложение, което ще позволи на потребителите на Платформата да управляват своите онлайн магазини директно от своите мобилни телефони.

Пълен набор от услуги в областта на електронната търговия

Всеки Партньор на NEXT BASKET може да се възползва от съветите на персонален консултант, който ще подпомага процеса по изграждане, оптимизиране и текуща поддръжка на онлайн магазина. Той е на разположение да отговаря на въпроси, предлага помощ и ресурси, както и споделя знания и добри практики в сферата на онлайн продажбите.

За техническа поддръжка е осигурен 24/7 Help Point за мониторинг и отстраняване на технически неизправности. Задачите в него се приоритизират не хронологично, а по спешност, така че нито един сериозен казус да не бъде отлаган, а всички онлайн бизнеси в екосистемата да работят без прекъсване.

Не на последно място, експертите на Платформата предоставят над 125+ различни услуги в областта на електронната търговия. Сред тях са продуктова фотография, копирайтинг, оптимизация за търсачките, уеб и графичен дизайн и много други.

Неограничени възможности за развитие и продажби онлайн

Всеки е-магазин, изграден върху Платформата на NEXT BASKET, може да поддържа неограничен брой продукти, а при плащане с карта не се начисляват допълнителни такси.

От края на месец септември, Платформата ще предлага кол център и доставки до 28 европейски държави, отваряйки вратите за изцяло ново поколение електронна търговия - без тежки процедури, технически спънки, ограничения и непосилни финансови инвестиции.

При осъществяване на трансгранична търговия през Платформата, доставката ще бъде осигурена с помощта на стабилни партньорства с най-големите логистични компании в света.

Сайтът на NEXT BASKET е официално отворен за запитвания за оферта, а магазинът ви може да бъде онлайн само след 72 работни часа!

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес