Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

NEXT BASKET - Новаторска е-търговска платформа: Софтуер и услуги под наем на едно място

09 август 2023, 08:15 часа • 4709 прочитания

NEXT BASKET е новият играч в областта на електронната търговия и преди официалния си старт обяви точните условия за сътрудничество с първите си партньори. Платформата е проектирана със стремеж да предложи на предприемачите максимално достъпен начин за създаване на нов онлайн магазин или мигриране на вече съществуващ такъв. В допълнение, тя предоставя множество услуги в областта на електронната търговия.

Един от основните атрибути на NEXT BASKET е възможността предприемачите да се възползват от екипа на платформата и да имат една-единствена грижа - да доставят своите стоки в склада. Останалите аспекти, свързани със създаването и управлението на онлайн магазина, както и предлагането на различни услуги, се поемат от опитните експерти на компанията.

Следователно, предприемачите могат да се концентрират върху стратегическото развитие на своя бизнес, докато NEXT BASKET се грижи за функционирането и успешното представяне на техния онлайн магазин.

Какво предлага NEXT BASKET? 

NEXT BASKET е 2 в 1 платформа, предлагаща софтуер за създаване на електронни магазини. Предприемачите имат възможност да разработят своя собствен онлайн магазин или да доверят задачата на опитния екип на компанията. В двете ситуации, партньорите получават обширни услуги за стартиране, управление и развитие на своя онлайн бизнес както на национално, така и на международно равнище.

Тази иновативна платформа обединява най-съвременните технологии за е-търговия с богат избор от функционалности, интеграции и експертни услуги, които се предоставят от прецизно подбран и високо квалифициран екип.

Сред предлаганите услуги са колцентър, дигитален маркетинг от NB Digital, продуктова фотография, разработване на маркетингови и търговски стратегии, планиране на кампании и промоции, съставяне на продуктови описания, данъчно счетоводство от NB Profit и още много други.

Това прави NEXT BASKET не просто е-търговска платформа, а модерен инструмент, който осигурява цялостно стратегическо управление, помагайки на партньорите да бъдат конкурентоспособни и успешни в динамичния онлайн пазар.

Основни предимства на бизнес модела NEXT BASKET

Изборът на бизнес модела NEXT BASKET носи редица уникални предимства като: изграждане на онлайн магазин за 72 часа; персонален консултант; Help Point 24/7 за технически проблеми; надеждна защита срещу хакери; изпълнени на 98% изисквания на Google за онлайн магазини и много други.

Специални предложения и гаранции за успех

NEXT BASKET предлага изключителни условия за своите партньори. Новите онлайн магазини имат възможност да ползват платформата безплатно през 14-дневен тестов период, за да проверят нейната съвместимост с техните нужди.

При годишен абонамент се предлага специална оферта - 4 месеца използване безплатно. Така партньорите плащат само за 8 месеца, но ползват услугата за цяла година.

За допълнителна увереност, след сключване на годишен договор, NEXT BASKET предоставя 30-дневна гаранция за възстановяване на заплатената сума, ако услугите и решенията не отговарят на очакванията.

За повече информация относно иновативния бизнес модел за е-търговия и списък с предоставените услуги, посетете официалния уебсайт на NEXT BASKET.

Предстоящият официален старт на NEXT BASKET за българския пазар ще се състои на 13 август 2023 година.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея

През 2023 година, компанията "НЕКСТ БАСКЕТ" ЕАД бе удостоена с наградата "Компания на годината" в категорията "Start up на годината".

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес