Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата 15 – 19 февруари

15 февруари 2021, 10:35 часа

Понякога ни се налага да се изправим пред трудностите и да се преборим с тях. Не казваме, че е лесно, но такъв е животът!

За някои от зодиакалните знаци седмицата няма да бъде много лесна. Ще минат през перипетии, но съвсем скоро всичко ще остане в миналото. По - важно е да стиснат зъби и да запретват ръкави.

Ето кои са зодиите, обречени на страдание:

Овен

Няма да е никак лесна седмицата за представителите на зодия Овен. Ще им се наложи да се изправят пред проблеми, които с времето са опитвали да игнорират. Добрата новина е, че до края на седмицата всеки неприятен ангажимент ще бъде свършен и новата седмица ще започнете на чисто.

В края на седмицата си починете заслужено!

Рак

Очаква се да минете през множество пречки и капани, докато постигнете целите си. Нужно е да бъдете изключително съсредоточени, тъй като от това зависи професионалното ви развитие в бъдеще.

Зодиите, които са обречени на страдание през 2021

В личен план няма да имате неуспехи, докато в работата ще се раздавате на макс, за да запазите сегашното си положение. През уикенда обърнете внимание на половинката си и не забравяйте, че търпението у всеки човек има лимит. Не злоупотребявайте с него.

Везни

Спрете да мислите за проблемите на останалите, защото това много ще ви изтормози през цялата седмица. Няма да се чувствате емоционално стабилни, което на свой ред ще рефлектира негативно върху всичко останало, с което се захванете.

За какво е страдала най-много в живота си всяка от 12-те зодии?

През втората половина ще се сблъскате със сериозни проблеми, свързани с точността. Това може да е по ваша вина, но може и да е по вина на околните. Имайте го предвид, ако ви предстоят важни срещи, на които не бива да закъснявате.

Риби

Напълно възможно е да настъпят проблеми, свързани със здравето. Погрижете се за него, ако не искате да се стигне до по-сериозни последици. В края на седмицата се опитайте да си починете от всичко и да се презаредите на макс за предстоящата седмица, с която ще изпратим февруари.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес