Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които не могат да спесятват пари

18 януари 2021, 07:25 часа

Не всеки човек знае как да направи разчет на разходите си и да задели пари.

Според астролозите, всичко зависи от зодията ни. Ето кои са зодиите, които са същински прахосници и не знаят как да спестяват пари, класирани във възходящ ред.

Водолей

Водолеите по природа са много разточителни. Ето защо звездите ги съветват да планират ясно покупките си и да не купуват твърде много вещи. За тях ще е добре, ако успеят да заделят по 10% от всяка заплата и при никакви обстоятелства не харчат тези пари.

Овен

Овните също могат да бъдат наречени прахосници, тъй като те по правило са несериозни и харчат пари, поддавайки се на импулса си. Ето защо им се препоръчва да не пазаруват под въздействието на емоциите си, а да изчакат и да помислят дали дадена вещ им е необходима наистина.

ТЕЗИ ЗОДИИ СКОРО ЩЕ СЕ ПОМИРЯТ С БИВШИТЕ СИ

Близнаци

Те често остават без пари, защото харчат цялата си заплата за забавления. Съветът към тях е да инвестират в нещо - фондове, акции.

Лъв

Представителите на тази зодия обичат лукса и следователно не пестят, за да се покажат в най-добрата си светлина. За тях е препоръчително да инвестират в своето образование.

Везни

Представители на тази зодия не само не знаят как да управляват парите си, но и не желаят да се научат. По правило те са творчески личности, а творците, според тях, нямат нужда от пари. Везните могат да се задоволят с малко, да се отрекат от всичко и същевременно да се чувстват страхотно.

Стрелец

Стрелецът често изпитва финансови затруднения. И всичко това се случва, защото му е трудно да поема отговорност за собствения си живот и да спре да обвинява другите за своите проблеми.

Съветът към представителите на този знак е да потърсят източник на допълнителни доходи, а не да бездействат.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес