Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Знаете ли, че кралицата НЕ яде тези храни поради интересни причини

26 февруари 2022, 13:30 часа

Паста

Когато обядва сама, кралица Елизабет II не си позволява да яде нишестета, казва официалният кралски готвач Дарън Макгрейди пред RecipesPlus. Това означава, че няма паста за Нейно величество. Вместо това тя хапва голяма салата или риба на скара или пиле с два вида зеленчуци отстрани.

Не знаете това за английската кралица

Картофи

Кралицата не се съпротивлява само на тестени изделия и хляб – тя също така отказва картофите поради техния фактор - нишестето.

Недоизпечено месо

Мислите, че недопечена пържола ви кара да изглеждате изтънчени? Кралицата би посмяла да не се съгласи. Нейно височество предпочита добре изпеченото й месо.

Бели яйца

Докато Кралицата е свързана с бъркани яйца – особено със сьомга и трюфели по Коледа – тя вероятно ще обърне носа си на дузината в хладилника ви. Нейно величество предпочита кафявите яйца пред белите, защото смята, че са по-вкусни, според The ​​Guardian.

Чесън и лук

Очевидно някой, който се среща и поздравява толкова често, колкото Кралицата, не иска особено остър дъх. Нейно величество няма да яде нищо с твърде много чесън или лук.

Как са открити лютите чушки

Хлебни корички

Запазете корите хляб за птиците. Нейно кралско височество предпочита краищата да се режат, преди да бъдат сервирани нейните сандвичи с чай. Кралица Елизабет II харесва сандвичите си с риба тон от двете страни с масло, смес от риба тон и майонеза, тънки резени краставица и щипка черен пипер.

Плодове извън сезона

Кралица Елизабет II е свързана с храненето според сезоните. Това означава, че ако природата не го отглежда, тя няма да го докосне.

Цял банан

Роял никога не би се навел толкова ниско, че да изглежда като маймуна, когато яде банан. Кралица Елизабет II не използва голите си ръце. Вместо това тя използва вилица и нож, за да отреже горната и долната част на банана, след което нарязва кората, за да извади плода. След това тя нарязва банана на малки кръгчета, за да може да го изяде с вилица.

Подсладен чай

Като всяка добра англичанка, кралица Елизабет II пие своя чай с малко мляко. Но без бучки за нея - тя предпочита без захар, според BT.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес