Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зелени, сиви и кафяви: Внимавайте с мъжете с този цвят на очите

27 февруари 2023, 13:33 часа

Лошите мъже се разпознават по цвета на очите. Според съществуващата теория те могат да разкажат много за своите герои.

Сини очи

Синеоките мъже често лъжат и крият истината. Но те са силни, самоуверени и целеустремени. Смята се, че такива мъже нямат развита емпатия, освен това са много ядосани и ревниви. Те могат да пламнат като кибрит, а също и да проявят агресия към събеседника си.

Не можете да се карате с такъв мъж, за да не си създадете много проблеми. Тези мъже и след като навършат 40 години, са си деца. Ако им бъде предложена прилична работа, те ще приемат без да мислят за послдиците. С всичко това те са отмъстителни и не могат да простят обиди.

Цветът на очите ви може да разкрие много за здравето ви

Сиво-зелени очи

Мъжете с такива очи са упорити, постоянно спорят и никога не правят компромиси. Разбирането с тях ще бъде много трудно. Често те са жестоки и за собствена изгода са способни да извършат всякаква подлост. За да постигнат целта си, те са готови на ужасни неща.

С всичко това те са особено упорити и винаги се опитват да отстояват позициите си. В семейните отношения една жена не е добре да се противопостави на такъв мъж, защото ще е трудно да намери общ език и разбирателство с него.

Кафяви и черни очи

Мъжете с черни очи са трудолюбиви, но у дома не се стремят да правят нищо. Те не са кариеристи, защото за тях е по-изгодно да останат подчинени на някого, отколкото да поемат много задължения. Мъжете с кафяви очи са особено капризни, вятърничави и егоистични. Те няма да простят предателството, но в същото време самите те нямат нищо против да кривнат от семейството.

Те ще изискват твърде много от своята жена.

Какво разкриват сините очи?

Сиви очи

Имат много изисквания към дамата си. Те никога не бързат да започнат сериозна връзка и могат да останат в търсене на достоен партньор в живота дълго време, като променят момичетата като ръкавици. Ако я намерят, те се отнасят с нея като с приятел, не се опитват да уважават нейните мнения, възгледи и желания.

В семейния живот те ще бъдат истински тирани, ще започнат да контролират всяка стъпка на своя избраник, опитвайки се да я осъдят в измяна. Те ще изискват твърде много от нея.

Зелени очи

Те са с отлична памет и умствени способности. Лесно се адаптират към всяка ситуация, благодарение на което могат да работят с всеки и навсякъде. В същото време те бързо се сближават с други хора и понякога са дори скромни.

Но в семейството такива мъже се държат съвсем различно: те са отмъстителни, агресивни, избухливи и дори могат да вдигнат ръка срещу жена си. Те се смятат за лидери в семейството и жената трябва да им се отдаде и подчини напълно. Ако изведнъж нещо се провали, тогава „ще има малко място за всички“.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес