Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо е толкова ВАЖНО да носим кестени в джоба си

11 януари 2022, 14:34 часа

Чували ли сте някога за енергийната сила на кестените? Днес ще ви разкажем защо е важно да носите няколко кестена в джоба си и как това ще рефлектира върху самите вас.

Какво се случва, когато сложим кестени в джоба си?

Достатъчно е да пъхнете 1-2 кестена в джоба си, за да извлечете максимум ползите от тях. Много е важно обаче всяка есен да се заменят с нови такива.

Истината е, че кестените са акумулатори на слънчевата енергия. Колкото и невероятно да звучи, това е самият факт.

Много хора не вярват, но кестените лекуват много болести

Носейки ги в себе си, те ще ви отдават енергия и живот с постоянното си лъчение. Това ще продължи през цялата година и затова на есен трябва да ги замените с нови.

Следващия път, в който се разхождате в парка и наблюдавате как земята е отрупана с кестени, вместо да ги побутвате с крак, наведете се и бързо грабнете няколко лъскави кафяви топчета, които да сложите в джоба си.

Може периодично да ги стискате в ръцете си. Няколко секунди са напълно достатъчни, за да уплътнят енергийното ви поле и да ви предпазят от лошо енергийно влияние.

Много народни лечители твърдят, че именно кестените са способни да ни предпазят от редица здравословни заболявания, както и да подобрят състоянието на болните стави. Те влияят добре и на нервната система на човек.

Единственото, изискващо се от вас, е да сложите няколко кестена в джоба си. Резултатите със сигурност няма да закъснеят. Опитайте и вижте дали наистина действа!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес