Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Забраниха на Деми Мур сама да се качва на кантара

08 февруари 2012, 19:45 часа

Лекарите в клиниката за лечения на пристрастявания в Сънданс, Юта, са забранили на Деми Мур сама да проверява теглото си, пише сайтът Контактмююзик.

49-годишната актриса се лекува за "хранително разстройство и проблеми с пристрастяване". Тя е напълно изолирана и говори със съвсем малко хора. Клиниката Cirque Lodge, където е настанена, е известна с това, че е лекувала и други знаменитости като Линдзи Лоън, Мери-Кейт Олсън и Ева Мендес.

Практиката на лечебното заведение забранявала на пациентите, лекувани за хранителни разстройства, сами да мерят теглото си, за да не бъдат обсебвани от него. Но все пак лекарите дискретно ги качвали на кантара, без да разбират показанията му. Медицинският персонал бил длъжен да следи за това анорексиците да не продължат да губят килограми по време на престоя си в клиниката.

Предвижда се Деми Мур да изкара най-малко 60 дни в клиниката, като в началото ще бъде в пълна изолация. Едва по-късно ще й бъдат позволени свиждания с децата й, с бившия й съпруг Брус Уилис и с Ащън Къчър, с когото се разделиха миналия ноември. БТА

Деян Георгиев
Деян Георгиев Отговорен редактор
Новините днес