Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За кои зодии е перфектното време да опитат нещо екстремно това лято?

09 юни 2022, 22:00 часа

Има някои зодии, които обичат адреналиновите преживявания. Лятото ще е чудесен период да опитат екстремни преживявания, за които само са мечтали. Причините за това могат да бъдат най-различни - от нужда за радикална промяна до облог с приятел.

Зодиите, които ще направят нещо екстремно това лято

Стрелец

Всеки ден от годината е перфектно време за Стрелците да се замесят в ново приключение. Това лято обаче тези от тях, които имат страх от нещо - от вода, от височини или нещо друго, ще имат възможност да се изправят срещу него. Вдъхновение за това може да дойде от различни неща, но е важното да не скачате веднага на най-трудното. Започнете с нещо по-базово. Например, ако ви е страх от високо, първо опитайте да летите с балон или да излезете на панорамна площадка, а чак след това да скачате с бънджи. 

Кои зодии ще пътуват много през 2022-ра?

Овен

Овните ще опитат нещо ново и рисково, което не са подозирали, че искат. Причината да го направят е доста простичка - някой ще им го подари като преживяване за специален повод (годишнина или рожден ден). След това те ще открият, че това им доставя голямо удоволствие и ще започнат да го практикуват редовно. Тук не визираме крайно екстремни неща, а по-скоро скално катерене или каране на джетове/АТВ. 

Лъв

Лъвовете тази година ще имат шанс да направят неща, които са отлагали от много време. Например, някой дълъг преход като Ком-Емине, разбира се, с нужната подготовка за това. Лятото няма да е чак толкова екстремно, но ще бъде пълно с интересни преживявания, които ще подхранят приключенския ви дух. 

5-те зодии, които са страхотни събеседници за пътувания и пътешествия

Риби

Годината за Рибите е свързана най-вече с пътувания до мечтани дестинации. Хората от тази зодия обикновено отлагат своите пътувания, но тази година ще имат спътник, който да е с тях по време на тези приключения. Екстремното тук ще бъде характерът на самите пътувания - голяма част от тях ще са спонтанни и без ясен план. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес