Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Всяка зодия предпазва сърцето си от болка по различен начин

04 септември 2021, 15:57 часа

Всички знаем, че някои хора са по-предпазливи и отдръпнати по отношение на любовта. Други пък са по-чувствителни и не се притесняват да изразяват емоциите си. А дали зодията ви има общо с това?

Прочетете характеристиката на вашата зодия и установете дали тя отговаря на вашия характер:

Овен

Първият знак определено е от категорията „отдръпнати“. Овните не обичат да показват чувствата си и дори се държат студено с човека, когото харесват. Това може би е тяхната защитна стена, за да не бъдат наранени.

Телец

Телците също са от по-предпазливите знаци, но това е така, защото те искат да са сигурни и в чувствата на другия. Искат и търсят споделеност, няма да се разкрият, докато не установят, че и другият също ги обича.

Близнаци

Поредният зодиакален знак с предразсъдъци. Те са определили кои хора имат достъп до сърцето им и не позволяват на нови да прекрачват тази линия. Много трудно се доверяват и допускат някого до себе си. А дали е поради страх от нараняване, или не, зависи от отделния човек.

Рак

Раците не бързат да се впускат в сериозни отношения, първо трябва да се убедят, че човекът е подходящ за тях и чак тогава са склонни предприемат сериозни действия.

Лъв

Представителите на този зодиакален знак изграждат защитната си стена с помощта на работата. Те са кариеристи и биха предпочели да се трудят непрестанно пред вероятността да бъдат наранени и предадени.

Дева

Девите са с високи стандарти и искания относно половинката си. Човекът отсреща трябва да премине през много тестове преди да бъде допуснат до сърцето им.

Везни

Тук имаме доста влюбчив и емоционален знак. Везните не мислят дълго преди да започнат връзка, а ако не се получи – ще преминат с лекота към следващата.

Скорпион

Скорпионите използват сарказма и шегите, за да скрият колко са наранени. Те не обичат да говорят за емоциите си и по-конкретно – избягват най-вече любовната тема.

Стрелец

Подобно на Раците, Стрелците също не взимат спонтанни решения. Те трябва да се уверят, че човекът заслужава доверие, а докато не се случи това, те не свалят преградите на сърцето.

Козирог

Доста чувствителен знак, но умело прикриващ тъгата си. Козирогът просто ще сложи маската на щастието и вие изобщо няма да съумеете да разберете, че е дълбоко наранен и страдащ.

Водолей

Водолеите се вдъхновяват от страданието. Когато страдат, те са като фурии относно талантите си. Впускат се в различни творчески инициативи и са мотивирани да постигат високи резултати. Болката им помага да създават шедьоври.

Риби

Рибите са на мнение, че ако не показват страданието си и не го споделят с никого, то значи няма такова. Опитват се чрез забрава и разсейване да се излекуват от душевната болка.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес