Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ВИНАГИ обръщайте внимание на тези сигнали преди връзка

10 февруари 2022, 17:35 часа

Когато почувствате, че сте готови да направите следващата стъпка на с партньора си, осъзнаването на това колко сте съвместими е от решаващо значение за формиране на здравословно партньорство заедно. Въпреки че може да сте готови да се потопите напред с главата, червените флагове – поведение, което е нарушител на вашите мечти и очаквания, може да ви накара да спрете.

Какво представлява фазата на медения месец и как да я задържите за по-дълго във връзката си

Контакт с бивши

Ако вашият нов партньор поддържа контакт с бивш, например, това може да е знак за тяхната емоционална зрялост или може да означава, че там има неразрешени чувства. Разберете какъв е коренът на ситуацията и дали тя е в полза на партньора ви или ще е в тежест за връзката ви.

Да разберете, че партньорът ви все още е в контакт с бившия си, може да ви изплаши в началото, но това не е непременно нещо лошо. Да бъдеш приятел с бивш може да е знак, че те са зрял човек със способността да разпознаят, че бившият им е добър човек, който просто не е подходящ за тях.

Направете връзката си успешна с тези съвети

Нищо сериозно преди

Ако това е първата сериозна връзка на партньора ви, естествено е да сте предпазливи. В някои случаи липсата на дългосрочна връзка в тяхната история може да означава, че те не са страхотен партньор, имат проблеми с ангажиментите или имат нереалистични стандарти или очаквания относно взаимоотношенията.

Да наблюдавате как липсата на опит се отразява на вас и на връзката ви е мъдро, но това не означава непременно, че няма да се получи. Не всеки е вътрешно мотивиран да бъде в дългосрочна връзка в ранните си години. За много хора това се променя, когато остареят и са по-зрели. Така че, само защото все още не са имали дългосрочна връзка, не означава, че не могат или не искат.

 

 

Не възприема критика

Да бъдеш възприемчив към неудобни разговори е знак за емоционално интелигентен партньор. Внимавайте как вашият партньор се справя с критиките. Партньорът ви изглежда ли отворен да чуе вашата конструктивна обратна връзка или реагира отбранително и може би дори отмъстително, ако се е почувствал наранен?

Вие искате да бъдете с партньор, който полага усилия да разбере и съпреживее вашите чувства, вместо да се отбранява или обижда.

 

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес