Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте коя е най-популярната сватбена визия за 2020 година

23 октомври 2020, 15:24 часа

Малко са жените, които не мечтаят за сватба. От малки искаме да се видим в бяла рокля, да се чувстваме като принцеси и да преживеем сватбата от приказките, за която сме мечтали.

За една бъдеща булка, несъмнено изборът на рокля е едно от най-важните неща при организирането на сватбения ден. На пазара има хиляди сватбени рокли, все в различни модели, дължини и дори цветове, от които да избира.

Но през 2020 всичко е различно...

В повече от един смисъл, 2020 г. не е нормална година - така че може би затова най-популярната сватбена рокля в момента изобщо дори не е сватбена. Всъщност това е гащеризон и толкова много булки вървят към олтара с него.

Запознайте се с "Patsy", неочакваното облекло, което бързо се превърна в най-търсената булчинска визия на годината. Проектиран от френския булчински гений Рим Ародаки, гащеризонът съчетава елегантност и в същото време е запомнящ се, благодарение на прозрачни ръкави и бродирани детайли.

"Patsy" стана популярен, защото има всичко, което всяка булка би искала за сватбата си: дантела, втален силует и дълъг шлейф, казва дизайнерът Рим Ародаки.

Въпреки че е уникална булчинска форма, между бродираните елементи, вталените панталони и бродирания шлейф от тюл, "Patsy" не е създаден за определен сватбен стил, тема или място. Според дизайнера най-голeмия плюс на гащеризона е неговата "универсалност" - точка, която вече е доказана от булки по целия свят.

Но ако "Patsy" е толкова популярен, как можете да изглеждате уникално на сватбата си? Ародаки казва, че високите токчета и обеците са задължителни. "Намерете стил, който да ви определя, да ви кара да се чувствате стилни и уверени". Точно от това имате нужда на сватбения си ден.

А, за търсещите истинско разнообразие, известният гащеризон има няколко разновидности, с които да задоволи критериите на всяка булка, чиято сватба е през 2020 година.

 

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес