Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Утре е КЪРВАВО ПЪЛНОЛУНИЕ, 20 октомври - на кои 3 зодии ще се сбъднат желанията

19 октомври 2021, 13:54 часа

Астролозите споделят, че на 20 октомври ще започне пълнолунието. То ще създаде предпоставка за трудни и едва разрешими спорове. Някой от зодиите обаче ще имат късмет и Луната ще им въздейства благоприятно. Те дори ще успеят да сбъднат свое съкровено желание.

Ето как ще въздейства Луната на някои от зодиите:

Близнаци

По време на пълнолунието Близнаците ще се чувстват подкрепяни по един много странен начин. Те ще намират лесно отговори на свои въпроси и нещата в личен и професионален план ще започнат да им се подреждат от само себе си.

Още по-хубавото е, че ако успеят да запазят самообладание, ще сбъднат едно от своите най-съкровени желания. Не бива да позволяват да бъдат предизвиквани.

Тези зодии ще се чувстват изключително напрегнати по време на пълнолуние

Дева

Девите са втората зодия, която несъмнено ще се чувства перфектно по време на пълнолуние. С каквото и да се заемат представителите на зодията, те ще успеят да го доведат докрай. Ще имат повече сили и енергия от обикновено и няма да им липсва желание или мотивация.

Водолей

Още с настъпването на кървавата Луна, нещата при Водолея ще започнат да се подобряват. Изведнъж наведените глави ще се изправят и представителите на зодията ще са жадни за нови емоции и приключения. Дори още по-хубаво – няколко дни по-късно им предстои да сбъднат едно свое желание. Не е изключено то да е свързано с любовта и срещата с човек, който от дълго време не са прибирали в мислите си!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес