Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тъмните страни на всяка зодия - 1 част

14 юли 2021, 23:00 часа

Всеки знак има сенчеста страна, част от себе си, която е неукротима, нещо, което води до определен повтарящ се кръг на поведение. Когато дефинирате тази част, ще зависи от всяка как ще се свържат с енергията си, ако го правят от положителната си страна или от негативната си страна, ако се възползват от това качество или го смятат за неприятност. Те могат да бъдат свързани с амбиция, егоизъм, арогантност или  свръхчувствителност.

Каква е тъмната страна на вашия знак? 

Тъмната страна на Овена

Слабото място на арианеца може да бъде лошото му настроение. Ако дадена ситуация го безпокои, той може да стане малко агресивен, импулсивен и егоистичен . Разгневеният Ариан ще се стреми да се бие и да спори, докато не се съгласите с него, защото за него нещата са по неговия начин или не.

Тъмната страна на Телеца

Той може да стане много материалистичен и стиснат. В същото време при него всичко е много рутинно.  Промените са трудни за Телеца, той изобщо не е гъвкав и често го наричат „твърда глава“. 

Тъмната страна на Близнаци

Неговата слабост са емоционалните му възходи и падения, ставайки донякъде биполярни. Те са хора, които е трудно да се познаят в дълбочина, защото търсят постоянна промяна и това се отразява на личността им, защото всеки ден те могат да бъдат различни и те също бързо променят мнението си. Те могат да бъдат неверни.

Тъмната страна на Рака

Те могат да бъдат затворени хора, неспособни да разберат как се чувстват или какво мислят. Те са студени, пресметливи и отбелязват разстоянието с връстниците си . Те трудно показват чувствата си от страх да не бъдат наранени. Те са склонни да бъдат разхвърляни или в другата крайност - маниакално подредени подредени и натрупващи ненужни неща. 

Тъмната страна на Лъва

Наричан е „превъзходният на зодиака“, защото непрекъснато се стреми да се покаже пред другите. Той може да бъде капризен, шефски и малко шумен. Те са хора, които се стремят да привлекат винаги вниманието. Те обичат лукса, имат скъпи навици и „излъчват величие“.

Тъмната страна на Дева

Неговата слабост се крие в детайлите. Те могат да бъдат много натрапчиви и постоянно да търсят грешка в другите. Това ги прави критични. Те са „необвързаните“ на зодиака, защото никога не намират идеалния човек . Те са обсебени от реда и могат да полудеят и да се скарат другите, когато нещо не е на мястото си.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес