Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са тримата най-големи интриганти сред ЗОДИИТЕ. Пазете се от тях!

14 април 2022, 15:12 часа

За някои от представителите на зодиака най-голямото удоволствие е да плетат интриги. Това е нещото, което ги кара да се чувстват живи. Те са способни непрекъснато да разпространяват неверни слухове и да се забавляват от всичко това.

Бързаме да споделим с вас кои са най-големите интриганти сред зодиите:

Близнаци

Близнаците по рождение са с двуличен характер. На моменти са ангели, на моменти – дяволи. Те са изключително социални и умеят да предразполагат хората да им споделят и най-съкровените си тайни дори. Възможно е обаче след време да използват информацията срещу тях самите. Помнете, че Близнаците са хора, които не обичат някои да парадира с щастие. Ако усетят подобно нещо, склонни са да развалят хармонията и спокойствието.

Най-проклетата ЗОДИЯ сред всички знаци

Дева

Девите постъпват интригантски най-вече с хората, които смятат за по-добри от себе си. Представителите на зодията са не малко завистливи и не понасят да наблюдават успехите на околните.

Затова и Девите всячески се опитват да уязвят решителността и увереността на своите конкуренти. Много се пазете от тях, защото те са сред най-големите интриганти.

Козирог

Малцина биха заподозрели Козирога в интригантство, защото тази зодия умее да прикрива великолепно следите си. Те много държат на това да се чувстват желани и харесвани от противоположния пол. Това въздейства положително на егото им.

Дори бихме казали, че Козирозите са зодията, която няма да се задоволи с вниманието само на един човек, затова от представителите й може да очаквате изневяра по всяко едно време.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес