Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са най-истеричните ЗОДИИ

02 септември 2021, 14:27 часа

Близнаци

Колкото и време да мине, близнаците ще си останат едни деца в тела на възрастни. И в поведението си, и в отношението си към света. Те обичат да говорят с часове и да обясняват всичко според тяхната гледна точка, не обичат напрежението, а най-важно за тях е просто да се забавляват. По техния начин. 

Зодиите, които откриват щастието след 40-годишна възраст

Лъв

Лъвовете вадят ноктите си, само когато някой засегне безценното им его, но това може да доведе до истински пожар и страшен истеричен скандал. Тяхното високо самучвствие не бива да бъде засягано, а те самите са способни да докарат всеки до полуда. За сметка на това е наистина трудно да не обичаш един лъв, колкото и изнервящ да е той през повечето време.

Телец

Когато изпаднат в истерия, което много често е заради пари, могат да обидят и да се превърнат в тирани дори за най-близките си. Това са редки и екстремни случаи, но е добре да не натискате грешните копчета на телците.

Скорпион

Скорпионите могат да са еднакво злобни с абсолютно всеки човек около себе си, независимо дали им е близък или непознат. Ако искат да постигнат нещо, биха пожертвали абсолютно всичко по пътя им. Скандалите с тях са лесни за постигане, защото се обиждат и засягат от най-малките глупости.

Това са ЗОДИИТЕ, които са най-продуктивни вечер

Козирог

Най-големият тиранин е козирогът, който не може да се разбира мирно с хората. Когато желанието за слава е там, се превръщат в жестоки и агресивни хора, способни да тормозят всички с педантичността си. А всяка по-остра шега по техен адрес, е бомба със закъснител. 

 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес