Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са 5-те зодиите, които се колебаят твърде дълго

22 март 2022, 23:00 часа

Някои хора действат не само рисковано, но дори безразсъдно при много ситуации, а това може да повлияе съществено на житейската им съдба. Други се стремят да преценят трезво дали си струва да извършат едно или друго, но в крайна сметка решават, че „не си струва рискът“. Така те се обричат да изпуснат поредната „нова вълна“. Жалко - ако бяха малко по-решителни… Но според астролозите, решителността е качество, което отсъства при представителите на някои зодии. 

1. Риби

Рибите са твърде решителни в любовните си връзки, когато се касае да задържат или да напуснат избрания от тях партньор. Но те проявяват трайна нерешителност, когато се касае до проспериране в професионално отношение. Тази колебливост се обуславя понякога от недостатъчно самочувствие, че са значим фактор в професионалната си областта си и заеманата позиция.

Ето кои са НАЙ-СМЕЛИТЕ зодии

2. Близнаци

Нерешителността при Близнаците е израз на тяхното двоумение - кой е верният път, по който трябва да поемат в дадена ситуация. Колебаят се дали да се впуснат в някое вълнуващо преживяване или да си вървят по добре отъпкания до момента път. Нерешителността им надделява и така те пропускат поредната възможност да бъдат истински емоционално отдадени.

3. Рак 

Раците са изключително чувствителни, което ги предразполага да изпадат често в минорно настроение. Чувстват се огорчени, обидени или наранени при най-малкия повод и дори когато такъв отсъства. Като резултат от това, изпадат в депресивно състояние или състояние на безразличие. Това ги прави неспособни да разсъждават трезво, за да вземат адекватни решения.

Това са най-дръзките зодии

4. Везни

Везните са „земни натури“ в смисъл че претеглят внимателно и продължително време плюсовете и минусите дали да се впуснат в някакво значимо емоционално преживяване. В крайна сметка у тях надделява нерешителността. Те не се впуснат в нещо ново, непознато, дори това да им предлага дълбоко желани емоции. Решават, че нищо не оправдава риска да загубят това, с което вече са се сдобили.

5. Стрелец

Не си представяйте Стрелците, като изстрелващи решително стрела от своя лък. Това става по правило след дълго колебание. Ако все пак вземат решение да се впуснат във вълнуващо приключение, то обикновено след това постоянно се измъчват от мисълта дали са постъпили правилно и дали и в каква степен постъпката им е наранила някого. Затова, най-често оставят лъка си постоянно зареден, готови да чакат безкрайно дълго време, за да се появи заветната цел.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес