Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това е най-подходящият партньор за зодия Риби

27 февруари 2018, 14:29 часа

Когато започнете да си мислите, коя е най-подходящата зодия, с която да съберете зодия Риби, трудно е да си представите някой по-различен от Дева, аналитичния перфекционист. Девите са невероятно упорити и често изпадат в нервна криза, ако нещо не се случва както трябва. Но тази двойка се отличава, защото има драстични различия. ...

Ето само няколко причини, поради които този съюз е толкова истински

1. Те ​​си правят един друг по-добри хора

Една Дева не винаги вижда най-доброто в ситуации или хора и в резултат на това остава лесно разочарована. Рибите, от друга страна, щастливо дават втори шанс и никога не приема, че някой има лоши намерения. Девата се възхищава на това колко истински са Рибите. В тази връзка Девата получава шанс да се отдалечи от критичното си око и да види през очите на Рибите един несъвършен свят, който е красив независимо от несъвършенството си.

2. Те се допълват

Рибите всъщност нямат големи организационни умения, докато Девите имат златни медали по организиране и планиране. Рибите се отегчават от подробностите. Дева живее за тях. Това е само един пример за това колко добре работят заедно.

3. Интелектуално стимулират един друг

Въпреки различните им гледни точки, тази двойка обича да се губи заедно в дълбок разговор. Докато Девата се навежда на аналитичната страна, а Рибите на творението, те се възхищават дълбоко от това, което другите мислят и могат да прекарват часове в разговори.

4. Те споделят силна, емоционална връзка

Девите са чувствителни, просто не го показват. Те са склонни да ходят наоколо с охрана, но не се заблуждавайте, имат много чувства. Рибите се чувстват много удобно с емоциите си. Те не са притесняват да плачат. Те се стремят да създават уязвими връзки. Това дава възможност за красива връзка, основана на истински чувства, в която Девата вижда, че може да бъде себе си, без да бъде съдена.

5. Те са непостоянни знаци

Просто казано, те могат да се променят. Те признават стойността в растежа, както заедно, така и индивидуално. Дори и при най-упоритите си спорове, те са наясно, че е добре да се опитват нови неща. Те са отворени за това, което може да дойде.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес