Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топ класация на най-отблъскващите дамски зодии

03 януари 2022, 08:25 часа

Астрологията не само предсказва, но и предупреждава за отрицателни черти на характера, които ужасяват мъжете и ги карат да бягат от вас с главоломна скорост. Научете повече за тях, за да предотвратите бягството на вашия Ромео.

Овен

Жената тиранин

Мъжът планирал да се погрижи за блестящата си любима както трябва: с бонбони и цветя, серенада под балкона... Но не, той вече е с вратовръзка или с чук в ръце: защо трябва да хаби напразно силата на мъжа: след като си почине, да се залавя с плановете за дома. Мнозина не са против подобно светкавично развитие на събитията, но някои фенове на жените Овен могат след това да заекват до края на живота си.

Телец

Меркантилна личност

Жената Телец е най-обсъжданият обект сред мъжете в социалните мрежи. За нея споделят следното: поверих й всичко най-ценно, дадох скъпи подаръци, а тя прибра всичко и няма да се раздели с придобитото имущество.

Близнаци

Волна птичка

Прави каквото си иска. И често тя самата не знае какво ще направи след минута-две. И няма какво да се оплакват мъжете: те самите са пожелали красивата непозната.

Рак

Двуличница

Привидно сладка и мила жена, която ще ви заобиколи с внимание, ще ви примами с кифлички. Коварното поведение води до факта, че нещастника няма да получи нищо, докато не направи това, което желае дамата.

Лъв

Властелинка на вселената

Неразумното желание да подчинят всички и всичко на своите замисли може завинаги да обезкуражи потенциалните ухажори от нея. Царствената природа обаче кара мъжете да коленичат край нея, само за да чуят отново критичната реч по свой адрес или да сложат каквото поиска в краката й.

Дева

Отявлен критик

Девата се е научила да критикува професионално, извличайки всички сокове от жертвата, преценявайки точно слабите места на жертвата и попадайки точно в епицентъра на болката.

Везни

Противоречи на всички

Противоречива в своите желания и чувства ... В началото подобна внезапност може да се възприеме като мистерия, която привлича противоположния пол. Но може с години да чака жената Везни да реши от какво наистина има нужда.

Скорпион

Дявол в пола

Преди да успеете да мигнете, вече сте обсебени от нея и не знаете как да се измъкнете от нейното заплашително жило.

Стрелец

Говори това, което мисли

Благодарение на нейната прямота, тайната веднага става очевидна, какво да кажем за чувствата. Тя първа ще предложи брак. Такъв натиск може да обезкуражи неуверените.

Козирог

Промива мозъци

Ако сте живели спокойно, преди да срещнете Козирог, тогава кажете сбогом на мирния живот завинаги. Промиването на мозъци е любимото й занимание, нейните тиради и лекции продължават с часове.

Водолей

Неуловим отмъстител

Водолеят винаги лети като пеперуда. Можете да я впечатлите за кратко, но изведнъж ще се окаже, че не сте особено интересни за нея.

Риби

Снежната кралица

Ухажването с Рибка може да се превърне в безкраен и безполезен маратон: не очаквайте правилен отговор. Но след като решите, че такава дама отнема твърде много усилия и пари, тя ще благоволи да насочи студения си поглед към вас, и то само за да ѝ услужите с нещо.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес