Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези зодиакални знаци изразяват любовта основно чрез физическо докосване

25 юли 2022, 21:00 часа

Не всеки може да изрази чувствата си с думи. Те усещат срам, неудобство или не са достатъчно уверени, когато трябва да кажат това, което чувстват. Много хора се изразяват чрез физическо докосване, което може да бъде просто ръка върху ръката или държане за ръце и т.н. Според зодиакалните знаци, ето някои от онези хора, които обичат повече физическото докосване, когато става въпрос за изразяване на чувства.

1. Телец

Тази зодия е много чувствена и обича физическия контакт, което означава много прегръдки и държане за ръце и безброй масажи на тялото. Прелюдната игра е като второто им име и може да продължи с часове за тях. Те показват любовта си, като ви докосват и това изобщо не е толкова плашещо.

2. Скорпион

Скорпионите имат много сексуална енергия, така че докосването е много очевидно. Тази зодия изразява любовта чрез докосване на ръката ви с леко чувствено потрепване. Те използват цялото си тяло по различни начини, за да ви уведомят, че ви харесват. Скорпионите се чувстват много комфортно с физическо докосване, защото са и много страстни. Всъщност не са толкова добри с думите!

3. Стрелец

Стрелците са страхотни с думите, те са отлични събеседници, но когато става въпрос да покажат и изразят чувствата си с думи, те не успяват. Следователно, те са склонни да използват физическото докосване като начин да изразят себе си. Дори по отношение на любовта и секса, тези хора предпочитат изразяването чрез физически контакт.

Разберете как мъжете показват любовта си според зодията?

4. Риби

Ако са екстровертни и отворени, те използват ръцете си активно. Рибите показват своята загриженост и любов чрез докосване и тази форма на изразяване е много важна за тази зодия. В случай, че Рибите са интроверти, те стоят настрана и просто ви наблюдават. Те ще използват думи, за да общуват по-успешно.

5. Овен

Физическото докосване е един много важен любовен език за Овена. Те обичат да се държат за ръце, да стават физически интимни, свързват се с другия човек чрез докосване, което може да бъде приятелско или любовен интерес. За да създаде дълбока връзка, Овенът се нуждае от физическия аспект.

Тези зодии внимават, когато докосват някого

Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Козирог и Водолей много внимават с кого и как се докосват. Те са много наясно с това, че някой друг ги докосва, освен ако не са заедно. Спазват дистанция, защото за тях докосването означава нахлуване в нечие лично пространство.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес