Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези неща в дома ви са истински магнит за бедност - веднага се отървете от тях!

19 октомври 2022, 14:50 часа

Всеки се е сблъсквал с проблеми с парите. Те могат да ни докарат буквално до отчаяние, но никой не се е досещал, че може да има в дома си неща, отблъсквайки ги от живота ни. 

Вижте кои са те:

Кои са 2 –те зодии, които ще спечелят много пари през НОЕМВРИ

Изсъхнали или изкуствени цветя

Всеки букет, който получим, е повод за радост и любов. Но те са чудесна част от интериора, само докато са свежи. Изсъхнат ли и изгубят ли живеца си, стават опасни магнити за нищета.

Изкуствените цветя имат същото свойство. Макар и много да ги предпочитат за декорация, тъй като не изискват грижа, липсата на живот и свежест в тях, е вредна за вас.

Смачкани пари и скъсан портфейл

Скъсаният портфейл е нещо, което е по-добре да хвърлите веднага, защото е способен да секне паричните ви постъпления. Също така не трябва да държите парите си смачкани - изглаждайте ги, подреждайте ги и ги уважавайте, за да ви уважават и вас.

Боклук до входната врата

Боклукът до вратата и изобщо затрупаният вход (или изход), също е директен път към финансовите проблеми и прекъсване на финансовия поток. Същото важи и за натрупването на мръсните обувки около вратата. Задължително чистете тази част от жилището по-честичко.

Счупени или неправилно поставени огледала

Всички сме чували приказката за счупеното огледало, което води до много неприятности, неразбории между хората и финансови проблеми. Затова, ако се случи, бързо го махнете от дома си или поне не се оглеждайте много много в него. Важно е също така и къде стои огледалото ви, дори и здраво. То излъчва много енергия, затова не е добре да са едно срещу друго, за да не се блокират взаимно.

Зодиите, които ще останат без пари в края на октомври

Неработеща техника

Всеки неработещ часовник, дистанционно, контролер на конзола и каквото още се сетите, е по-добре извън дома ви. Колкото и да са ви на сърце и да смятате, че ще бъдат поправени (без да имате реално този план и възможност, или нужда), те ще блокират финансовите потоци.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес