Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 4 зодии са истински ПРОРОЦИ

13 ноември 2020, 08:30 часа

Има безброй начини, по които възприемаме заобикалящата ни среда. Разполагаме с 5-те си сетива - зрение, звук, вкус, обоняние и докосване, като всяко едно от тях разкрива даден слой от нашия свят, носейки със себе си ярко усещане. Въпреки че тези сетива са ключови компоненти, често забравяме да споменем кое би могло да бъде най-важното усещане от всички - шестото чувство. Онова, което ни пренася в мечтани страни, получава стряскащи вибрации от Вселената и ни информира за истината. Ето и кои са зодиите, които безпроблемно долавят всички тайнствени сигнали и биха могли да бъдат истински пророци.

Риби

Рибите са последният знак в зодиакалния календар и съдържат мъдростта, която идва с годините. Казват, че ако сте родени под този знак, вие неизбежно сте обвързани с духовното. Вашето възприятие за земния свят е вплетено в различни образи, които не се виждат лесно с просто око. Някои дори казват, че само най-древните души се раждат като Риби, което обяснява защо мистиката просто витае около вас.

Водолей

Носейки океан от въображение, подсъзнанието на Водолея е поразително живо и изпълнено с различни истини. Техните мисли и сънища често съдържат съобщения от алтернативни вселени и по-голямата част от родените под този знак вероятно са имали паранормални преживявания през целия си живот.

Скорпион

Скорпионът по природа е склонен към крайности. Няма тъмнина, която да е „твърде тъмна”, за да ги уплаши. Те трябва да видят и изживеят всичко, дори да е ужасяващо. Дори и да боли. Когато Скорпион пристъпи границата и се довери на възможностите си, той може да постигне велики неща. Тези хора разбират неща, които никой друг дори не може да проумее.

Рак

Ракът познава поведението на сърцето ви по-добре от вас самите и може да усети какво чувствате само за няколко секунди. Първото нещо, което Ракът търси при среща с някого, е душата му. Дори да се опитвате да погребете чувствата си дълбоко в себе си, където никой няма да ги намери, това не важи за Рака. Защо ли? Те не само виждат сърцето ви, но и го разбират. Тяхната съпричастност и интуиция са експанзивни като небето.

Мария Василева
Мария Василева Отговорен редактор
Новините днес