Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Създадоха устройство за предаване на целувки по интернет (ВИДЕО)

28 февруари 2023, 16:02 часа

Китайският инженер Цзян Чжунли е изобретил устройство за дистанционни целувки. То вече е патентовано от автора в Професионалния институт по мехатронни технологии в Чанжу в Източен Китай и се продава за 80 долара чифта.

Устройството има движещи се силиконови „устни“, които имитират натиска, движението и топлината на устните на вашия партньор. Освен това възпроизвежда засмукващи звуци, за да направи ефекта възможно най-реалистичен. Инженерът предупреждава, че с устройството могат да се целуват само двама души виртуално, пише South China Morning Post.

Освен че позволява "синхронни" целувки, устойството дава възможност и предварително да записвате целувките си за любимите си хора под формата на файл, който се изпраща чрез специално приложение.

ОЩЕ: Шест типа целувки, които жените мразят

Отзивите на клиентите са противоречиви - някои са много доволни докато други се оплакват, че устройството няма „език“ за страстни целувки. Инженерът в момента продава по около 100 бройки месечно, но се надява в скоро време да увеличи производството и продажбите си.

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес