Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шамара: Европари се харчат за силиконови ц**и

15 януари 2013, 12:48 часа

"Евро парите влизат в България основно като асфалт или силиконови ц*ци". Това е мнението на Мишо Шамара, публикувана на страницата му във Facebook.

Реакцията му е предизвикана от новината, че популярна телевизия печели пари по европрограма за популяризирането на чалгата у нас и в чужбина.

Мишо Шамара смята, че "ГЕРБ = ЧАЛГА", съобщава БГНЕС. Той е против харченето на такива средства, особено на фона на бедността в България и припомня на управляващите, че "Господ гледа и ще ви накаже, ей".

По-рано днес от справка на министерството на финансите стана известно, че "Пайнер Медиа" ООД е одобрена и ще получи 1 918 233 лв. като бенефициент по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" за популяризиране на чалгата не само у нас, но и на международните пазар.

В описанието на проекта за милиони левове за популяризиране на чалгата се посочва, че с реализирането му "Пайнер Медиа" ООД цели да постигне устойчив икономически растеж и запазване на лидерските си позиции в подготовката и реализирането на качествен медиен и музикален продукт не само на родния, но и на международните пазари, в които телевизия „Планета” се излъчва.

Междувременно проблемите на Шамара с правосъдието пръдължават. На 17 януари той трябва да се яви в следствието в качеството си на свидетел. Вероятно става въпрос за песента „Бяло, зелено, червено.”

Ще ви припомним едно интервю, което Мишо Шамара даде за Actualno.com, в което нарече ГЕРБ „малки мижитурки”

Снимка: архив

Редактор: Пламен Георгиев

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес