Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Само за мъже: Как да покорим всяка дама! 7 съвета!

19 февруари 2022, 21:15 часа

За да впечатлите дамата, която сте си харесали, няма точна формула. Според психолозите има обаче 7 стъпки, които можете да следвате, за да спечелите дамата.

Бъдете искрен

Няма да я впечатлите, ако постоянно ѝ казвате, че е красива и единствена. Това е така и тя си го знае сама и без да го казвате. Ако сте решили да се правите на недостъпен, то това също няма да проработи.

За да спечелите сърцето ѝ трябва да бъдете искрен. Не гледайте на нея като на обект за завоевание, а като на жена, която искате да ви уважава. Точно като вас, тя също планира нещата от живота и има своите мечти, опитайте се да разберете кои са те, докато споделяте своите.

Ако искате нещо да направите за нея, то го направете от чисти намерения. Ценете я и тя също ще започне да ви цени.

Бъдете уверен в себе си

Увереността трябва да проличава от всички ваши действия, мисли и емоции. Нека да проличава, че сте уверен в отношението си към нея, въпреки трудностите, които могат да се появят.

Не си губете времето в ревност. Ако мислите, че тя може да се срещне с други мъже и да излиза с тях, вие ще станете неуверен. Да, това е така, но не ѝ давайте повод да го прави. Дори да ви отделя малко време, все пак е напредък и продължавайте да работите усърдно в тази посока.

Бъдете спонтанен

Днешният свят върви по график и имаме много неща, които трябва да свършим. Често не ни остава време за всички задачи. Разчупете този график и бъдете спонтанен. Това ни кара да се чувстваме живи и съответно и на нея би ѝ било приятно. Обадете се в обедната почивка, поканете я на обяд или разходка. Изкарайте я от ежедневието за малко. Със сигурност ще го оцени.

Покажете отношение

С нея не можете да се държите все едно сте с приятелите си. Говорете културно, не ругайте, помагайте ѝ да облече палтото си. Бъдете истински джентълмен и покажете, че не се интересувате само от секса, а от нея самата.

Когато тя ви допусне до себе си на интимно ниво, ще видите, че и сексът ще бъде нещо повече. Фактът, че може да ви се довери, ще разгорещи още повече страстите.

Бъдете ѝ интересен

Жените проявяват интерес към ерудирани мъже, затова четете и се развивайте. Четете по темите, които и нея интересуват и така ще има за какво да си говорите. С времето ще започнете да строите бъдещето си и да правите планове за живота си, а заедно ще осъществявате мечтите си. Животът ви ще бъде изпълнен със смисъл, когато тя се свърже с вас на интелектуално ниво.

Бъдете търпелив

Не бързайте и бъдете търпелив. По този начин показвате на жената срещу вас, че сте готов да я чакате. Една жена ще оцени търпението ви. Важно за нея е да я оцените като жена и да може да ви се довери. Тогава ще получите и дългоочакваната награда.

Бъдете мъж

Светът е пълен с неуверени хора и мъже, които използват това като цел да свалят една жена. Също така, много често те го правят само до момента, в който се появи друга красавица. Те се връщат, като казват, че това няма да се повтори, но лъжат.

Ако искате да я спечелите – дръжте се като мъж. Ценете я, покажете уважението си и не излизайте с други.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес