Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Родените днес, 23 ноември

23 ноември 2021, 00:01 часа

Родените на 23 ноември са самостоятелни и самодостатъчни личности. Те живеят по свои правила и не следват примера на околните. Обичат да се учат, но предпочитат практическите знания пред теоретичните.

Такива хора могат да проявят свадлив и нахален характер, бива ги да създават конфликти. Особено резки могат да бъдат с хора, които са им неприятни. Те не обичат властта и открито се изказват по неин адрес. Борят се със стереотипи и закостенели принципи и уважават само оправданите правила и закони.

Тези Стрелци имат нужда от стабилност в семейния живот и в работата. Тя ще им помогне да се справят с неуравновесената си природа. При наличието на такива условия те могат да разкрият своя потенциал, да постигнат успех и високо положение.

Жените

Това са независими, силни, властни личности. Те не се поддават на влиянието на околните; умеят и обичат да ръководят другите. Харесва им да обсъждат сериозни теми и да философстват. Тези дами са активни и ценят живота. Притежават активна интуиция. В отношенията си се стремят да бъдат лидери. Ценят свободата и не търпят контрол от страна на партньора.

Мъжете

Това са комуникативни, жизнерадостни, умни личности. По душа им е чуждото внимание. Тези мъже са отлични разказвачи и шегаджии, умеят да си играят с думите. Имат отлично чувство за хумор, обожават приключенията и ярките впечатления. Често рискуват и постигат успех. Такива мъже се стремят към независимост и самостоятелност. Не обичат някой да се опитва да ги управлява. Остро реагират на критика и ако са засегнати, могат да станат агресивни.

Съвети за родените на 23 ноември

Не се карайте с близките. Научете се да приемете роднините си такива, каквито са. Помирете се с родителите и постигнете взаимно разбирателство.

Избягвайте безсмислени спорове. Често спорите с другите само за да победите и докажете своето превъзходство. Учете се да сдържате такива пориви и не създавайте раздори.

Погледнете на себе си отстрани. Вашето поведение често разваля отношенията ви с околните. Бъдете обективни в оценката на себе си и другия човек и развивайте у себе си търпимост, разбиране и уважение към хората.

 

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес