Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Родените днес, 2 декември

02 декември 2021, 00:02 часа

Родените на 2 декември са доброжелателни, искрени и оптимистични личности. Те твърдо се движат към поставената цел, но могат да станат жертва на манипулатори, които ловко да използват значимите за тях ценности.

Това са силни личности, които се отнасят с уважение към волевите хора. Не следват тълпата, тъй като си имат свое мнение. Но са готови да подкрепят лидер, чиито идеи споделят.

Хората, родени на тази дата, са борци за справедливост и за идеалите си. Те с способни да влияят на околните и на събитията около себе си. Благодарение на това мнозина ги смятат за посланици свише. Животът на тези хора се основава на принципите на честта и доброто. Но те очакват достойни дела и от околните.

Те са взискателни, могат да поставят на другите неизпълними условия, но имат строги изисквания и към себе си. Ако осъзнаят, че някоя тяхна постъпка е била несправедлива, страдат от угризения на съвестта.

Родените на този ден са състрадателни. Те с радост помагат на другите. В старанието си да помирят враждуващите страни и да успокоят страдащите са склонни да забравят за своите желания и потребности.

Тези мъже и жени обичат да пътешестват. Мечтаят да обиколят цялата планета.

Жените

Жените, родени на 2 декември, са искрени и оптимистични. Те са умни и склонни към сериозни размишления. Нерядко обаче се впускат в авантюри. Не обичат условностите, тяхна отличителна черта е честността. Такива дами жадуват колкото се може по-скоро да започнат самостоятелен живот. Затова мнозина от тях се омъжват рано. Във взаимоотношенията ценят личното пространство.

Мъжете

Това са честни и откровени мъже. Те са открити и склонни бурно да изразяват своите чувства. Имат стегната, спортна осанка, благодарение на което привличат жените. Сериозно и отговорно подхождат към избора на половинка, а в останалите жизнени сфери са склонни към риск. Тези мъже са любознателни, интересуват се от нови знания.

Съвети за родените на 2 декември

Бъдете умерени в своите изисквания. Не очаквайте от другите повече, отколкото могат да направят. Реално оценявайте техните възможности. Намалете изискванията и към самите себе си.

Научете се да забелязвате грешките си. Умението да признавате своите слабости и пропуски е първата крачка по пътя към самоусъвършенстване. Помнете, че победата не е най-важното в живота.

Разпознавайте фалша и лъжата. Учете се да отличавате истинските ценности от лъжливите, илюзиите – от реалността. И не позволявайте на другите да ви манипулират.

 

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес