Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Родените днес, 16 ноември

16 ноември 2021, 00:01 часа

Родените на този ден имат много приятели, общуването за тях символизира движение и търсене на самите себе си. Именно с тази мисия се раждат мнозина от тях, но пътят към себе си невинаги е лесен. Да се научат да се доверяват на вътрешния си глас, да слушат интуицията си и да отхвърлят чуждото мнение, е трудно за тях. Но за верността към себе си съдбата ги възнаграждава с щастлив живот и минимално количество грешки. Тези хора грешат рядко, но грешките им може да са сериозни.

Такива хора никога не отстъпват на втори план, за тях е важно да са в центъра на събитията. Обичат да ги хвалят за всякакви постижения. Имат много успехи, талантливи и изобретателни са. Умеят много неща да направят самостоятелно, без професионална помощ: да ремонтират или украсят къщата, да си моделират дрехите, да шият. Близостта до тях е не само интересна, но и полезна.

Но родените днес могат да са избухливи, праволинейни и нетърпеливи. Те са свикнали да получават всичко и веднага, затова при най-малко забавяне в очакванията започват да отстояват себе си.

Жените

Тези жени са надарени със сложен характер. При цялата си откритост и внимателност те могат да бъдат агресивни и разглезени. Те се движат не от разума си, а от настроението, а то лесно може да се развали – достатъчно е да станат с грешния крак или да не се наспят. Около такива жени обаче винаги има много кавалери и те обичат да се къпят в лъчи от нежност и внимание. Но не бързат да се омъжват.

Мъжете

Това са умни, дипломатични и свободолюбиви личности, те избягват правилата и обвързаностите. Често не зачитат много социалните институции, включително и брачната. Около такива интересни и изобретателни мъже винаги има много жени, но често бракът ги обременява. Привличат ги свободните отношения без взаимни обвързаности.

Съвети за родените на 16 ноември

Обуздайте емоциите си: не допускайте резки емоционални скокове, дръжте ги под ключ.

Коригирайте приоритетите, на първо място поставяйте само най-важното в дадения момент. Не се захващайте за всичко наведнъж.

Ценете мнението на околните. Вашата гледна точка не е единствена във Вселената. Дайте и на другите право да се изразят.

 

 

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес