Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Родените днес, 15 ноември

15 ноември 2021, 00:01 часа

Родените на 15 ноември, са самодостатъчни, властни и волеви личности. Те са добри стратези: първо премислят внимателно всичко и чак тогава пристъпват към действие.

Родените на този ден притежават весел нрав по природа. Но те са чаровни и разкрепостени само външно, в душата им всъщност ври вулкан от емоции. Те се стараят да се контролират пред другите, но в критични моменти могат да избухнат.

При привидната им на пръв поглед миролюбивост, у тези хора постоянно се борят мирно и войнствено начало. Душата на война им дава сили да се изправят след падане и да вървят напред с високо вдигната глава. За нищо на света те не биха се подчинили на чужда воля.

Животът на тези жени и мъже е като блуждаеща нощна светлина. Те могат ту да се разгорят като ярка звезда на небосвода, ту да притихнат и да оставят околните в недоумение. При тях няма равномерно шофиране по житейската магистрала. Нещата им могат да се стремят неотклонно нагоре, но рязък удар е способен да пречупи всичките им надежди. Неизменни остават само вътрешното им ядро и желанието за живот. То е толкова силно, че те са готови да го споделят.

Жените

Това са мъдри и възпитани личности. Такива жени имат много почитатели, тяхната естественост и женственост привличат представителите на силния пол. Мнозина ги ценят заради техния интелект и кариерните стремежи. Тези дами привличат силни и надеждни мъже, но любовта за тях не е приоритетна задача. През по-голямата част от живота си те се обучават и усъвършенстват и обикновено не бързат да се омъжат.

Мъжете

Това са умни, темпераментни и сексуални личности. Те привличат като магнит противоположния пол, особено жени, по-възрастни от тях. Докато са млади, имат много увлечения – пътешестват, растат професионално и постоянно създават нови запознанства. Трудно им е да „натиснат пауза“ и да прекратят да търсят своята съдба. Силно увлечени в този процес, рискуват да останат сами.

Съвети за родените на 15 ноември

Преодолейте навика да отмъщавате. Когато отмъщавате, показвате своята слабост.

Повече слушайте, отколкото говорете. Избягвайте словесни престрелки и потушавайте конфликта в момента на неговото раждане.

Не се страхувайте да потърсите помощ от приятели и роднини. С тях ще успеете да се справите два пъти по-добре.

 

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес