Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рибите ще получат глътка свеж въздух и вдъхновение през есента

09 септември 2022, 21:00 часа

Септември за вас е месец на кармично завръщане и преодоляване на вътрешни блокове за изобилие. Ретроградният Меркурий от 10. 09 до 2. 09 в символичното 8-мо поле ще изведе на преден план въпроси за приходи, разходи, съвместни средства с партньор. На същия фон са възможни големи придобивки, които рискувате да направите. Те няма да са печеливши.

Като цяло, началото на есента Рибите ще прекарат в спокойствие. Рибите ще се решават въпроси на духовно развитие, пътуване, отдих, вътрешна трансформация.

Възможно е дори да не възстановите някои инвестиции, но въпреки това ще останете заинтересовани от бизнес проекти, нестандартни истории, тъй като това е време за преодоляване на блоковете за изобилие. Ще бъде чудесно, ако приложите духовни практики, методи за саморегулация, за да хармонизирате психологическия фон и да намерите вътрешна опора.

Нептун, управляващата планета на този зодиакален знак, е в добра линия с Уран според хороскопа. Тази комбинация ще донесе на Рибите глътка свеж въздух чрез обновяване, промяна благодарение на приятели и нестандартни решения. Това касае повече за онези Риби, които са свързани с научната общност, с иновативни проекти и прилагат в живота не само стандартни схеми, но и надхвърлят нещо познато.

Защо е трудно да разберете зодия Риби

Октомври

В средата на есента Рибите ще се обърнат към родното си място, за да отидат някъде далеч от рутината. От средата на сезона до неговия край тази зодия е въвлечена в резки работни процеси.

Ретроградният Марс от 30 октомври ще бъде в Риби в сектора на подкрепата, в сектора на основата. Според хороскопа се препоръчва да затворите въпросите, свързани с подкрепата, преди това. Например, за да подобрите контакта с родителите, да общувате с близки, с една дума, с приятни впечатления, затворете онези области, които все още са неразбираеми за Риби.

Кои са положителните и отрицателните страни при връзка с жена Риби?

Ноември

Ноември за Риби е време на рутинен поток. Лунното затъмнение на 8-и ще включи ежедневните контакти. Рибите ще имат много пътувания, общуване, телефонни разговори. Струва си да не се претоварвате психологически, правете физически упражнения за облекчаване на напрежението, преди всичко това се отнася за мускулите.

От 3-ти до 17-ти Венера ще бъде в добро взаимодействие с Нептун, който ще дарява Рибите с прекрасно настроение, романтика. Някой ще се влюби. Като цяло това е подходящ период според хороскопа за креативни личности, защото ще се отворят нови шанспве за изява, ще се появи вдъхновение, идеи и желание, което е най-важното.

От 26 ноември до 7 декември Меркурий ще бъде в напрегнат аспект с вашата планета-покровител, тоест с Нептун. А това ще събуди страхове и притеснения в Рибите. Не бързайте да подписвате документи. И нека това време ви даде много спокойствие в работната среда и допълнителни възможности за почивка.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес