Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Първи коментар за Деси Цонева и скандалното влизане във Вип Брадър

12 септември 2016, 13:55 часа

Преди седмица се появиха слухове, че дъщерята на покойния Димитър Цонев, влиза в къщата на скандалното риалити предаване, броени дни след тежката загуба на семейството. Мнозина не повярваха на слуховете и сметнаха, че това няма как да се случи. Снощи цяла България се увери, че няма невъзможни неща.

По повод това в мрежата се появиха стотици осъдителни коментари и малко, които подкрепят действията на Деси Цонева. Открои се един, който решихме да споделим с вас:

"Пази Боже да имаш такава дъщеря!

За първи път в живота си виждам жена в траур, която носи ПРОЗРАЧНО дантелено облекло, през което прозира иначе "траурния ѝ черен сутиен" в памет на един човек, обичан от цяла България.

За първи път виждам толкова ведър, дори щастлив човек, няма и 40 дни след загубата на родител. За първи път виждам такъв безочлив сеир, който остави цяла България без думи.

Грозна картинка... Самата тя каза, че подписала договор преди година и обичала да спазва обещанията си. Но няма договор, който не може да се прекрати, когато обстоятелствата го налагат. И наистина ли? Преди година някой беше ли чувал изобщо коя е дъщерята на Димитър Цонев, че да се замисли да я кани във ВИП ложата на ВИП риалититo.

Едва ли...

Има стотици начини да популяризираш една кауза, да покажеш скръбта си и да запазиш достойнството си. Но Деси Цонева не избра нито един от тях.

Пази Боже... някой ден да имам такава дъщеря."

Силвия С.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес