Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Приписват извънбрачно дете на Тръмп

13 април 2018, 08:06 часа

Изданието National Enquirer е платило 30 000 долара на бившия портиер на сградата в Ню Йорк Trump World Tower, собственост на Доналд Тръмп, за правото да публикува неговите свидетелства за извънбрачно дете на сегашния президент на САЩ, предаде БГНЕС.

Както съобщава в. „Ню Йорк Поуст“, бившият портиера Дино Саджудин твърди, че бившата управителка на сградата е била в интимна връзка с Тръмп и е родила дете от него. Не се посочва по кое време се е случило това. Компанията American Media, която е собственик на National Enquirer е купила от Саджудин изключителни права върху историята, но гака и не я е публикувала.

"Днес с изненада научих, че конфиденциалното споразумение, което сключих с American Media за президента Тръмп, е попаднало в пресата", цитира "Ню Йорк Поуст" изявлението на бившия портиер. "Мога да потвърдя, че по време на службата си в Trump World Tower , бях инструктиран да не критикувам бившата управителка на президента Тръмп за връзката ѝ с президента Тръмп, от когото тя роди дете", добавя Саджудин.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес