Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Принцеса Шарлин пак е на лечение

23 ноември 2021, 14:30 часа

Принцеса Шарлин на Монако в момента се лекува в здравно заведение извън кнажеството.

Съпругът й принц Албърт наскоро информира широката общественост, тъй като всички са притеснени от внезапното й изчезване.

Само дни след завръщането си от Южна Африка, където беше 10 месеца, принцеса Шарлин трябваше отново да се раздели със съпруга си и техните шестгодишни близнаци. По думите на принца тя била физически и психически изтощена, затова се нуждаела от професионална помощ. Според чуждестранни медии руският милиардер Владимир Доронин, известен още като бивш годеник на супермодела Наоми Кембъл, я е подкрепял по време на лечението.

„Шарлин и Владимир са в контакт и прекарват много време заедно“, каза източник пред в. „Сън“. „Изглежда, че е намерила подкрепа у него от брачните си проблеми“, добави източникът.

За проблемите в брака й с принц Алберт непрекъснато се говори по време на престоя й в Южна Африка и мнозина се съмняваха, че принцесата беглец няма да се върне.

Спекулациите за възможен развод между принц Алберт и принцеса Шарлин се носят във въздуха, което накара принца да направи публично изявление.

„Сигурно ще кажа това още няколко пъти, но всичко е наред с нашия брак. Искам да изясня това“, каза Алберт пред списание „Пийпъл“ миналата седмица, като добави, че сегашното й състояние се дължи на няколко фактора. „Тя не беше готова да се справи с всички отговорности и беше видимо изтощена“, каза тогава Алберт.

В началото на септември Шарлин беше приета по спешност в южноафриканска болница, след като припадна поради усложнения, причинени от инфекция. Бракът й с Алберт обаче заинтригува обществеността още преди предполагаемото й бягство в Африка и е известно, че се е омъжила за него в сълзи, след като е научила за извънбрачното му дете.

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес