Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Приятелство с Тигъра: 5 знака на зодиака, които ще получат паричен подарък

15 януари 2022, 17:00 часа

В началото на годината повечето хора си правят списък с желания и си поставят цели. Пет знака от зодиакалния кръг не трябва да правят това, защото Водният тигър ще им гарантира късмет, ще трябва само да се възползват от този шанс.

Водолей

Водолеите могат да разчитат на максимален успех. Те ще успеят да осъществят всичките си планове. Вярно, ще се появят недружелюбни завистливи хора, тъй като нещата ще тръгнат с гръм и трясък!

Водолеите ще сменят офиса си и резултатът ще бъде положителен. Достойно място с висока заплата.

За тези Водолеи, които имат дългове, заеми, астролозите съветват да ги прекратят възможно най-бързо, в противен случай могат да дойдат големи проблеми.

Козирог

Годината ще бъде на положителна за Козирозите. Звездите им обещават слава и просперитет. Те ще бъдат повишени и заплатите им ще се удвоят. Не отказвайте помощ, тъй като семейството и приятелите ще искат да ви помогнат.

Някои Козирози имат късмета да заемат добро място в чужбина или у дома ще могат да си сътрудничат с чуждестранен партньор.

Вървете само напред и ще успеете. Експертите съветват: бъдете внимателни, няма да спечелите всички пари. Основното нещо е здравето.

Риби

През 2022 г. Рибите ще разполагат с много енергия и вдъхновение за цялата година, за да я направят най-успешната и продуктивна във финансов план.

Както казват астролозите, трябва да сте по-общителни и отворени към нови познанства. Рибите ще се запознаят с точния човек, който ще им направи професионална оферта.

Не бива да се отказвате от него, това ще гарантира добър доход, който ще осигури на вас и вашето семейство за повече от година. Бъдете смели и не се страхувайте да рискувате, а Тигърът ще ви съдейства за това.

Близнаци

Тази година ще бъде незабравима за Близнаците. Те буквално ще се къпят в лукс. Но това ще изисква известно усилие. За тях е лесно да получат пари. Половин година Близнаците ще работят с всички сили, но това няма да им бъде в тежест.

Те ще направят любимото си нещо, а Тигърът ще ги възнагради с безпрецедентно богатство. Не веднага, разбира се, но през април-май ще забогатеят като царе.

Тези Близнаци, които нямат романтична връзка, ще намерят любовта си. И благодарение на нея те ще съберат паричния си капитал.

Дева

Годината ще бъде цветна и наситена със събития за Девите. Точно това им липсва толкова дълго. Те ще трябва да поемат рискове, за да постигнат смайващ успех.

Струва си да правите това внимателно и бавно, внимателно обмисляйки всяка стъпка. И увеличението на бюджета няма да чака дълго. Първата голяма сума ще бъде още през март. Астролозите препоръчват да не харчите всичките си получени пари, въпреки че годината е успешна за големи покупки.

Някои Деви ще бъдат шокирани от случващото се. Най-съкровените им желания ще се сбъднат едно по едно. Те вече са забравили да мечтаят за тях.

Има шанс да сменят местоживеенето си и да се преместят в друг град, а може би дори в държава.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес