Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Посланието на септември към всяка зодия

11 септември 2022, 08:17 часа

Овен

През септември Овните ще насочат цялата си енергия към текущите дела и грижи. Работата, животът, здравето ще бъдат на преден план. Ще бъде важно да настроите всичко така, че да работи като часовник: както у дома, така и на работа.

Телец

Слънчевият Телец ще започне активната фаза на изпълнение на лични проекти в началото на есента. Ще са необходими ресурси и на първо място хора. Струва си да се подготвите да научите как да изграждате отношения с колеги, партньори, приятели и съмишленици, където и да се намират. Работата в екип ще донесе резултати!

Близнаци

Близнаците ще имат трудности при приоритизирането. В същото време, подкрепата на началниците и по-големите по длъжност и възраст може да им помогне при решаването на текущи проблеми. Септември може да донесе промяна в социалния статус: от нова позиция на работа към нов статус у дома.

Зодията, която ще елиминира проблемите тази есен

Рак

Ракът го очаква активно движение във всички посоки едновременно. Ще има жажда за знания, ще искате да общувате и да се движите повече. Основното нещо е да не губите това време в празни приказки.

Лъв

Септември ще изисква промени и трансформации от Лъвовете. Околната среда ще ги тества за сила, хвърляйки ги в трудни пъзели.

Това е време на активни финансови движения, очакват се увеличени разходи. Не всички покупки ще бъдат успешни.

Дева

Девите ще се фокусират върху взаимодействието с брачния си партньор и изграждането на по-близки отношения с хората около тях.

В професионален план бизнес предложенията трябва да се обмислят внимателно, без излишен ентусиазъм.

Везни

Везните могат да почувстват енергиен спад, общото благосъстояние и здраве ще изискват специално внимание.

Много хора искат да се пенсионират и да опознаят себе си. Общуването с психолог, природата, духовните практики ще помогнат за намирането на баланс.

Скорпион

Скорпионите ще се настроят на вълна любов и романтика! Септември ще донесе срещи и приятни вечери в приятна компания. Авантюризмът на Скорпионите може да ги тласне към необмислени действия, които в бъдеще ще се окажат погрешни.

Зодиите, за които ЕСЕНТА ще бъде най-успешна

Стрелец

Стрелците трябва да излязат от сенките и да се представят максимално, а септемврийските ситуации активно ще повлияят на тяхната репутация. В същото време семейството трябва да стане основата, на която могат да разчитат изцяло.

Козирог

Началото на есента фокусира вниманието на Козирозите върху темата за образование, разширяване на хоризонтите. Това е времето на пътуване, командировки, предложения за работа отдалеч. Много Козирози ще се озоват в класната стая, за да задълбочат знанията си или, обратно, да ги предадат на другите.

Водолей

Водолеите ще се настроят за увеличаване на собствените си приходи. Това е времето на финансови инвестиции, инвестиране в себе си или в бизнеса. Изучаването на темата ще отнеме целия септември, но не си струва да бързате сега, времето е дадено за подготовка.

Риби

Представянето на Рибите ще зависи пряко от другите хора. Те ще бъдат повлияни от емоциите, желанията и мненията на хората около тях. Някои ще ги вдъхновяват и мотивират, други ще са склонни да ги използват за свои цели. Но само способността да разбирате хората и тяхната психология може да ви спаси от погрешни действия.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес