Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пореден СКАНДАЛ! Какво се случва под чаршафите в Big Brother?

20 ноември 2017, 10:30 часа

В студената нощ двама съквартиранти намериха страстен подход, с който да се стоплят и да възбудят интереса на зрителите и на всичките останали в къщата. Какви реакции породиха горещите ласки в палатката и как преживяха утрото Дий и Дебора?

Някои от съквартирантите не пропускат да се забавляват и да намерят начин да си прекарат интересно. С наличието на добрия стар приятел алкохолът, който умее да сгрява тялото и душата, но и да предизвиква страстта да се покаже наяве, Дий и Дебора си прекараха страхотна нощ, в която загубиха броя на чашките и се отдадоха на прегръдки под завивките.

Още от първия епизод Дебора показа, че обича чашката и купона и нищо човешко не ѝ е чуждо, особено когато става дума за наздравици.

Няколко дни съквартирантите прекараха в нищета на двора. Индианците оцеляват в доста семпли условия, а студът си казва своето. След като съквартирантите се зарадваха на уюта и топлината на леглата в къщата, единствено разкрепостените Дий и Дебора останаха да пазят огъня отвън. Двамата намериха начин да се сгреят и си станаха опасно близки!

Под чаршафите в палатката се разиграха страстни целувки и горещи ласки. Между тях прехвърчаха искри, които запалиха нов огън в лагера. В крайна сметка обаче Дебора остана да спи сама в палатката въпреки молбите ѝ към Дий да остане при нея.

Разбира се в къщата нищо не остава скрито покрито и още на сутринта коментарите от страна на останалите съквартиранти притиснаха двамата любовници.

Това предизвика нова буря, в чийто център отново беше не кой друг, а фолк дивата Дебора. След бурната и страстна нощ, утрото за нея беше изключително тежко. Людмила не пропусна да напомни на Дебора, че има прояви на алкохолизъм и това подразни и ядоса провокативната фолк певица.

Тази нощ заформи нова интрига в къщата, която има потенциал да породи още скандали и конфронтации между звездите.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес