Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Помните ли Жаси от "Сделка или не"? Вижте я днес с богатия ѝ съпруг (СНИМКИ)

09 декември 2021, 15:48 часа

Помните ли Жасмина Тошкова от "Сделка или не"? Сладката блондинка, която асистираше на водещия Румен Луканов, изчезна от публичното пространство, след като спряха предаването, а с това и възможността ѝ да се показва на малкия екран. Блондинката изчезна от светския небосклон, след като реши да създаде семейство и да стане майка.

Начинът, по който изглежда днес Жаси обаче, не само ще ви изуми, но и ще ви същиса.

Амбициозната блондинка никога не е крила, че е фен на пластичните интервенции - и както добре се вижда - това е първото, което се вижда от актуалните ѝ кадри.

Жасмина се омъжи за милионера Ариф Маджид, който държи лиценза за KFC и роди от сириеца 3 деца. 

До този момент не беше показвала богатия си приятел, който успя да я откаже от славата и амбициите ѝ за телевизионна кариера. Наскоро тя реши да покаже на последователите си в Instagram кой е тайнственият мъж до нея.

За мъжа на Жаси знаехме само, че се казва Ариф и е сириец. Тя умишлено не споделяше негови снимки, но сега изневери на тази традиция.

Ариф Маджид или Хари, както го наричат близките му, е сириец и е син на Зеки Маджид. Последният е собственикът на фирмата, която държи правата за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба "Nordsee" и Dunkin' Donuts. Жаси и Ариф се сдобиха с първа рожба през 2014 г. а за следващите две години, тя роди още две деца.

Преди години се заговори за изневерите на Маджид, които Жаси спипала на калъп с други жени, но решила да търпи и да си затваря очите в името на общото благо. Двамата са заедно от 7-8 години и докато сириецът я държал доста изкъсо и ограничил дори срещите ѝ с приятелки, той самият редовно разнообразявал интимния си живот, твърдят запознати.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес