Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пожелания за 18 рожден ден

24 ноември 2023, 15:20 часа

Навършването на пълнолетие се смята за първо значимо събитие в живота. На 18-годишна възраст пред човек се отварят напълно нови хоризонти - всички забрани губят своята актиалност. Празнувайки 18 рожден ден, момичетата и момчетата оставят зад гърба си детството с осъзнаването, че вече са възрастни хора.

Ето кои са най-оригиналините пожелания за 18 рожден ден.

Пожелание за рожден ден за момиче

🧁 

18, най-накрая! Честито от сърце. Желая ти щастие, но не бързай да порасваш. Животът е пред теб, нека той да е море от нежност и късмет, вълни от страст и доброта.

🧁 

Искам да те поздравя за твоя осемнадесети рожден ден. На този ден бих искал да ти пожелая щастие, което да те следва през целия път и да не те оставя дори за миг. Нека до теб винаги има надеждна опора и подкрепа - вашите близки и приятели. Нека пред теб се открият нови житейски хоризонти. Бъди сигурна, че ще постигнеш всичко, което си си поставила за цел. Нека късметът е винаги до теб.

Пожелания за рожден ден на жена

🧁 

18 е само началото! Искам да ти пожелая още много по толкова! Нека пътят ти е осеян само с рози. Нека любовта върви с теб винаги да те държи за ръка. Нека над теб ярко грее звездата на щастието и никога да не угасва.

🧁

Днес, мило момиче, ти ставаш на 18 и цъфтиш като роза. Нека младостта ти бъде само светлина, нека дойде при теб с топлина и доброта, нека добрите пожеланията и подаръците винаги се стичат към теб като река! Пожелавам ми да пленяваш всички с красотата си и да блестиш като диамант. Нека съдбата отвори всички пътища на щастието пред теб, да постигнеш всичко, да намериш себе си!

🧁

Честит рожден ден! Осемнадесет е най-прекрасната възраст. Приятелство, любов, младост, красота - вземи всичко от живота. Живей с усмивка и лекота, радвай се на всеки ден от живота!

🧁

Ти си на 18. Ти си нежна роза! Не се страхувай от дъжд и слана. Нека красотата ти не увяхва и винаги да си щастлива!

Пожелания за 18 рожден ден на момче

🧁

Честит рожден ден! Вече си на осемнадесет години. Желая ти много щастие и прави пътища. Каквото си наумил - постигни го, Вярвай в мечтите си, стреми се, дерзай. Дори за миг не се съмнявай в себе си и ще покориш всички върхове. Нека любовта в живота ти е голяма, чиста и неземна. Върви смело напред, да имаш късмет във всичко!

🧁

Ти си на 18 - нито много, нито много малко. Имаш цял живот пред себе си! Нека това е щастливо начало на един светъл, успешен и прекрасен път! Бъди умен, дерзай и никога не се отказвай! Обичай, бъди обичан и винаги силен. Нека звездата на късмета грее ярко над теб!

🧁 

Днес ти вече си на осемнадесет, което означава, че вече си мъж, а не момче. Пожелавам ти винаги да бъдеш надеждна опора за тези, които вървят през живота с теб. Нека силата и смелостта те водят до успеха, нека по пътя ти няма препятствия. Нека да сбъднеш всичките си мечти!

🧁 

Днес животът отваря пред теб нови хоризонти. Детството свърши. Пътят напред е дълъг. Пожелавам ти той винаги да е гладък. Сбъдни смело всичките си мечти!

 🧁

Днес ти ставаш на осемнадесет! Стана истински мъж. Пожелавам ти здраве, успех и само верни приятели да има до теб. Върви през живота с високо вдигната глава. Желая ти голяма и чиста любов! Смело покорявай нови върхове, бъди гордост за родителите си! Никога не свеждай глава пред трудностите и помни, че те само те правят по-силен.

🧁 

Мъдри пожелания за 18 рожден ден

🧁На 18 животът е като градина и ти напомня за пролетта, но не забравяй най-важното: който работи, получава щастие!

🧁Цени мечтите си и не се предавай на бурите. Върви към слънцето, усмихвай се! Къпи се в лъчите на надежда и слава! Днес си само на осемнайсет, а младостта е голямо богатство, не я пропилявай! Всички пътища са отворени пред теб. Винаги следвай сърцето си, само то ще отведе към щастието.

🧁

Нека слънцето грее по-ярко на този 18-ти рожден ден и нека радостта от живота да покрие мрака. Нека здравето бъде най-добрият подарък, а щастието да бъде допълнение към него! Пожелаваме ти любов, огромна и чиста като сълза. Пожелаваме ти здраве, силно и непоклатимо като скала! Пожелаваме ти път, по който да вървиш с високо вдигната глава.

🧁 

Ти си вече на 18 години! Това не е възраст - това е красота и една мечта те зове да полетиш. Лети смело, но цени младостта си. Не забравяй, че тя не може да бъде върната. Помни, че в живота има приятели и врагове. В живота може да се случи много. Но в живота само веднъж си на 18!

🧁 

Днес ти ставаш на 18 години и това е само началото към един нов живот. Нека надеждата и силата в сърцето ти никога да не избледняват, винаги да намираш мъдрост и сила за преодоляване на трудностите, дори когато съмненията завладяват ума ти. Нека винаги да имаш мъдростта да избираш най-правилните решения и постоянството да преследваш целите си.

Още: Пожелания за рожден ден на дъщеря

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес