Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Почина любима актриса от "Двама мъже и половина"

14 октомври 2020, 10:50 часа

Тъжна вест за всички фенове на вечния сериал "Двама мъже и половина" - на 77 години почина Кончата Феръл, изиграла емблематичната роля на домашната помощница в сериала Бърта.

Смъртта ѝ настъпила в болница "Шърман Оукс" в Лос Анджелис, а новината беше съобщена от дъщерята ѝ Саманта Андерсън.

Кариерата на Кончата Феръл е истински успешна и продължила цели пет десетилетия. Тя има три номинации за наградата "Еми" и има своите изяви на театралната сцена, за които получава награда през 1984 г.

Всички обаче познаваме емблематичната ѝ роля на Бърта във вечния сериал "Двама мъже и половина". Нейният безцеремонен нрав и чувството за хумор на героинята, я поставят в челните позиции на най-любимите персонажи от сериала. Бърта участва в над 200 епизода от 2003 г. до 2015 г. и оставя ярка следа в него.

Актрисата е била приета в болница още през декември миналата година с бъбречна инфекция. Няколко месеца по-късно получава инфаркт и е била приета в интензивно отделение за един месец.

"Тъжни сме, че изгубихме Кончата Феръл, но сме и благодарни за годините, през които ни разсмиваше в образа на Бърта, която ще живее вечно", написа в Twitter студио "Уорнър брадърс" - продуцентската компания на "Двама мъже и половина".

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес