Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пари за пари: Знаците, които ще помогнат за увеличаване на богатството

30 октомври 2022, 19:11 часа

Какви ли не знамения и поверия за парите съществуват сред хората. Мнозина се придържат към тях с надеждата за финансов успех. Но не си губете времето със стотици съвети, когато има конкретно доказани. Астролози и екстрасенси споделят кои са най-надеждните поверия, на които можете да се осланяте в тълкуването на бъдещето си.

Знак номер 1

Не прехвърляйте пари от ръка на ръка. Така раздавате енергията си, но в същото време рискувате да хванете определен вирус, поради който няма да можете да се измъкнете от загуби.

Вашият паричен канал, срещайки се с паричния канал на друг човек, произвежда определен енергиен обмен, но вие не знаете в какво състояние е неговият канал. С други думи, можете да вземете някакъв вирус или негативна програма, която в бъдеще ще доведе до изтичане на вашите пари. За да избегнете това, поставете парите на масата или друга повърхност, не ги давайте директно в ръка.

Бабините поверия за мигновено забогатяване

Знак номер 2

Дръжте едри банкноти у дома, поне една. Факт е, че парите са живи същества и те говорят, уверяват екстрасенсите.

Попитайте всеки магьосник и той ще ви каже, че ако се приближите до тях, можете да чуете специално шумолене - така парите говорят помежду си. И ако в къщата ви има такова същество, бъдете сигурни: то ще привлече братята си и много скоро ще забогатеете наистина.

Знак номер 3

Не давайте пари назаем - правете го само безплатно. Да вземеш назаем означава да дадеш душата си на дявола. И не само.

Дори ако не разглеждаме религиозните учения, а говорим на езика на кармата, тогава такива хора не отнемат с право паричната енергия на други хора. Ето защо, ако не искате съдбата да ви върне, никога не давайте пари назаем, още повече срещу лихва, предупреждават майсторите на окултните науки.

Начини да забогатеем през 2022 година

Знак номер 4

Не говорете за богатството си - парите обичат тишината. И ако сте натрупали солидна сума, запазете я в тайна. В противен случай заради завистливи хора каналът за пари ще се затвори толкова бързо, колкото се е отворил.

Когато става дума за пари, не споделяйте с никого, за да не изчезне магията и заедно с нея и вашите пари.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес