Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Паралиите ще се спасят от края на света с бункер

16 май 2012, 13:53 часа

Въпреки че няма конкретни доказателства, че краят а света ще ни сполети тази година, паралиите вече се подготвят за него и си строят спасителен бункер.

Темата за апокалипсиса през 2012 г. стана много популярна напоследък. Едва ли има човек, който не е чувал за календара на маите, според който светът ще свърши до няколко месеца. Има много версии за фаталния край на човечеството – комети, земетресения, цунамита и други природни катаклизми. Според скорошна анкета, публикувана в GlobalPost, един на всеки десет души на планетата продължава да вярва, че светът ще свърши тази година, предаде БГНЕС.

Според една от последните онлайн версии, не всички хора ще бъдат погубени. Мнозина вярват, че най-много оцелели ще има в Сибир и дори се назовава конкретно място – квартал Белука. Той се намира на най-високата точка на Сибир и около него е формирана мистична аура. И кой друг, ако не пазара за недвижими имоти, веднага се възползва от популярността на района. Да си купиш място тук е страшно скъпо. Там вече е започнало строителството на специален VIP – бункер, който щял да издържи дори на ядрен удар. За съжаление, едва ли убежището ще е по джоба на всеки. За простосмъртните остава надеждата, че маите не са изчислили бъдещето достатъчно добре.

Редактор: Десислава Симова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес