Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Палав шеф се компроментира след ласки със секретарка

28 август 2020, 08:15 часа

Служител от филипинската провинция Кавит прави секс със секретарката си по време на онлайн конференция в Zoom и включва видеото без да иска, съобщава "Дейли Мейл", цитиран в публикация на сайта "Лента.ру".

В сряда (26 август) служителите на селския съвет на Фатима Дос се събират на редовна конференция в онлайн платформата Zoom. По-късно техният шеф Хесус Естил се присъединява към срещата на живо.

Тъй като Естил не е добър в технологията, по грешка натиска клавиш и оставя камерата включена. Подчинените започват да обсъждат текущи проблеми, след което лидерът им се изправя и отива до жена, която седи на дивана, на няколко крачки от компютъра.

Не знаейки, че всички ги виждат, шефът и жената започват да правят секс пред стреснатите си колеги. По-късно жената е идентифицирана като неговата секретарка, която е и счетоводител. Един от колегите на Естил успял да запише откровената сцена и по-късно пуска видеото, с което убеждава някои селяни да подадат петиция за отстраняване на шефа на съвета за неподходящо поведение.

Министерството на вътрешните работи и вътрешното самоуправление заяви, че Естил ще бъде отстранен от длъжност, отбелязва още БГНЕС.

Това не е просто обида, а тежко престъпление. Ще направим всичко възможно да го накажем. Естествено въпросният служител поиска прошка, но не е толкова просто, заяви говорителят на министерството Ричард Херонимо.

Нито Естил, нито неговата секретарка са се появили на работа, откакто видеото е публикувано.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес