Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никога не слагайте тези дрехи в сушилнята

05 юни 2021, 11:14 часа

Винаги има такива дрехи, които вероятно е най-добре да се оставят извън сушилнята. И тъй като вече знаете всичко за настройките на вашата пералня, ние решихме, че ще е добре увеличим информацията за използването на сушилнята с удобно ръководство за това какво може и какво не трябва да се слага в нея. Ето какво никога не трябва да се слага в сушилнята.

1. Бански костюми

Всичко, което е Spandex, ще започне да се разрушава и ще загуби своята еластичност в резултат на високата температура.

2. Сутиени

Те са твърде деликатни - плюс това топлината ще ги накара да загубят формата си. Не си заслужава да ги съсипвате, за да търсите нови.

3. Подложки за баня с гумени накрайници

Гумата, която осигурява допълнително сцепление в банята, всъщност може да се разпадне в сушилнята и потенциално да причини пожар. Не рискувайте. Просто я изсушете по естествен начин.

4. Чорапогащи

Дори ако ги поставите само за пет минути, рискувате да се заплетат, да се закачат и да си създадете редица неприятности. Вместо това ги закачете да изсъхнат до работещ нагревател. Те са толкова тънки, че ще изсъхнат супер бързо.

5. Всичко с блестящи частици

Тази риза на райета с изкуствени кристални мъниста около деколтето? Не го правете, освен ако не искате да рискувате да останете без декорацията. Ефектът ще изчезне, значи и ризата няма да е интересна за никого.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес