Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никога не правете тези 4 неща със златните бижута, ще ви сполетят беди

05 декември 2021, 12:15 часа

Голяма част от нас се отнасят към поличбите с известен скептицизъм. Да, не всички суеверия трябва да се зачитат, но има такива, в чиято сила са се уверили предците ни. Част от тях са свързани със златните бижута. Ето какво никога не трябва да правите с тях, ако не искате да ви сполетят беди и нещастия.

Не докосвайте злато, намерено на улицата

Докосването на това бижу е строго забранено, защото то акумулира енергията на притежателя си. И ако го вземете в ръцете си, ще привлечете в живота си чуждите болести и тревоги.

Не изпускайте брачната си халка

Ако случайно изпуснете брачната си халка, тогава не очаквайте нищо добро. Най-вероятно в личния ви живот ще се появят постоянни кавги и конфликти.

Не избирайте сватбени халки в различни цветове

Това също е лоша поличба. Смята се, че ако пръстените са с различни цветове, тогава двойката често ще се сблъсква с конфликти. Изберете брачни халки в един и същ нюанс.

Не комбинирайте златни и сребърни бижута

Това не само е проява на лош вкус, но и  напълно погрешно от гледна точка на енергията. Златото и среброто се блокират взаимно. В случая не очаквайте в живота ви да настъпят промени към по-добро.

Какво означават сънищата със злато?

Това е добър знак. Означава, че скоро ще настъпят промени към по-добро в живота ви. Сънуването на златни бижута подсказва, че се развивате духовно.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес