Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Незабавно изхвърлете тези вещи от кухнята си - носят лош късмет

20 юли 2021, 12:20 часа

Някои неща определено нямат място в кухнята, която от древни времена се е считала за свещено място. Определени вещи в нея могат да привлекат скръб, провал, бедност и болести във вашия дом. В крайна сметка това помещение е не просто място за готвене, а символ на семейното огнище, което притежава особена енергия и сила.

Ето какво трябва да изхвърлите незабавно от кухнята си.

Счупени съдове

Чинии с пукнатини по тях и чаши със счупени дръжки - те не само поглъщат положителната енергия, но могат да причинят наранявания и проблеми с храносмилането поради задържането на патогенни бактерии, натрупани в пукнатините им.

Незабавно изхвърлете тези 4 НЕЩА от дома си, ако не искате да чистите непрекъснато

Празни бутилки и буркани

Съхранението на празни контейнери в кухнята, не само заема място, но и привлича трудности в живота ви. За да избегнете финансови проблеми, не оставяйте празни бутилки на масата. Преди да ги приберете в килера, изсипете малко сол в тях. По този начин парите няма да изтекат от дома ви.

Развалена храна

Преглеждайте редовно шкафа и хладилника за храни с изтекъл срок и развалени плодове и зеленчуци. Консумацията им не само може да доведе до отравяне, но и до куп неприятности у дома.

Мръсни чинии

Никога не оставяйте мръсни чинии на плота или в мивката за дълго време, особено за една нощ. Това ще привлече не само хлебарки, но благосъстоянието и просперитетът ви ще се изпари.

Развалени домакински уреди и ненужни прибори

Ненужен черпак, декоративна стойка за яйца, счупен миксер, остаряла кафеварка - всички тези предмети привличат не само прах и мръсотия, но и неприятности.

Изхвърлете тези предмети, защото те привличат БЕДНОСТТА

Излишни подаръци

Симпатична статуетка или поставка може да се превърне в източник на проблеми, ако ви е подарена от лоши хора. Такива предмети трябва незабавно да се изхвърлят от дома. Освен това не съхранявайте нищо в кухнята, което ви навява лоши спомени.

Счупен или неработещ часовник

Часовникът в кухнята може да бъде както помощник, така и вредител. Не го оставяйте в стаята, ако не работи. Спирането на времето привлича единствено беди.

Почистващи средства

Метли, стари парцали, гъби - всички тези вещи привличат неприятности и бедност. Подменяйте ги редовно, не чакайте да станат неизползваеми.

Сухи цветя

Декорирането на кухнята с мъртви растения е лоша идея. Сухите цветя не носят положителна енергия и е по-добре да се отървете от тях.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес